Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Populairste series afgelopen week (44)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat Undercover

Er hebben 713 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Undercover. Momenteel wordt het tweede seizoen uitgezonden.


Op de tweede plek staat Wie is de Mol?

Er hebben 464 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Wie is de Mol?. Momenteel wordt het 21ste seizoen uitgezonden.


De derde plek is voor KLEM

Er hebben 319 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van KLEM. Momenteel wordt het derde seizoen uitgezonden.


Op plek vier staat Barbaren

Er hebben 257 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Barbaren. Momenteel wordt het eerste seizoen uitgezonden.


En op de vijfde plek staat Star Trek: Discovery

Er hebben 249 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Star Trek: Discovery. Momenteel wordt het derde seizoen uitgezonden.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst