Why Women Kill

8,0 / 10
50 min
Misdaad, Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Hoofdrol voor Allison Tolman en Nick Frost in tweede seizoen Why Women Kill

Allison Tolman (Emergence) en Nick Frost (The Nevers) zullen de hoofdrollen vervullen in het tweede seizoen van de anthologieserie Why Women Kill.

Het tweede seizoen van Why Woman Kill zal draaien om een nieuw verhaal, met een nieuwe cast. Het verhaal uit het nieuwe seizoen zal zich in 1949 afspelen. Het tweede seizoen zal verbeelden welke verborgen waarheid er achter de gevels die mensen aan de wereld presenteren schuil gaat. De serie ging in 2019 in première bij CBS All Access, het eerste seizoen verscheen begin dit jaar op Videoland.

Nick Frost (The Nevers) zal Bertram spelen. Als dierenarts verlost hij lijdende dieren uit hun lijden. Hoewel hij altijd aardig is naar de buiten wereld, heeft Bertram een donkere geheime hobby. Allison Tolman (Emergence) gaat de rol zijn wat verlegen en ongemakkelijke vrouw Alma vervullen. Alma wil dolgraag een plekje bemachtigen bij de plaatselijke tuinclub, maar als ze de geheime hobby van haar man ontdekt komt haar leven op zijn kop te staan.


Allison Tolman
Vorige aflevering
Kill Me as If It Were the Last Time
Kill Me as If It Were the Last Time
01x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_DAVE2804
30 okt 2020 10:37 -
Het eerste seizoen was verrassend leuk, zelfs voor mij als 44-jarige man. Vooral Lucy Liu was sterk in dat eerste seizoen. Maar in het eerste seizoen volgden ze drie verhaallijnen in drie verschillende tijdsperiodes. Ben benieuwd of ze dat nu weer gaan doen.
Reageer

Laatste nieuws

Ook voor de maand december hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
Vandaag, 11:00
De nieuwe serie Resident Alien, met Alan Tudyk in de hoofdrol gaat eind januari 2021 in première bij Syfy. De serie is afkomstig van Chris Sheridan (Family Guy).
Gisteren, 11:00
Na de verschijning van het eerste deel van het achtste seizoen van Suits, zal begin volgend jaar ook het tweede deel van het seizoen verschijnen bij Netflix.
vrijdag, 13:00
1
De Amerikaanse dramaserie Good Trouble, de spin-off van The Fosters (2013), van de zender Freeform verschijnt begin december bij Videoland.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
De Australische dramaserie Heartbreak High is te bekijken bij Netflix. De populaire werd uitgezonden in de jaren negentig en was een internationale hit.
vrijdag, 10:00
1