Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Hoofdrol voor Allison Tolman en Nick Frost in tweede seizoen Why Women Kill

Allison Tolman (Emergence) en Nick Frost (The Nevers) zullen de hoofdrollen vervullen in het tweede seizoen van de anthologieserie Why Women Kill.

Het tweede seizoen van Why Woman Kill zal draaien om een nieuw verhaal, met een nieuwe cast. Het verhaal uit het nieuwe seizoen zal zich in 1949 afspelen. Het tweede seizoen zal verbeelden welke verborgen waarheid er achter de gevels die mensen aan de wereld presenteren schuil gaat. De serie ging in 2019 in première bij CBS All Access, het eerste seizoen verscheen begin dit jaar op Videoland.

Nick Frost (The Nevers) zal Bertram spelen. Als dierenarts verlost hij lijdende dieren uit hun lijden. Hoewel hij altijd aardig is naar de buiten wereld, heeft Bertram een donkere geheime hobby. Allison Tolman (Emergence) gaat de rol zijn wat verlegen en ongemakkelijke vrouw Alma vervullen. Alma wil dolgraag een plekje bemachtigen bij de plaatselijke tuinclub, maar als ze de geheime hobby van haar man ontdekt komt haar leven op zijn kop te staan.


Allison Tolman
Vorige aflevering
The Lady Confesses
The Lady Confesses
02x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_DAVE2804
30 okt 2020 10:37 -
Het eerste seizoen was verrassend leuk, zelfs voor mij als 44-jarige man. Vooral Lucy Liu was sterk in dat eerste seizoen. Maar in het eerste seizoen volgden ze drie verhaallijnen in drie verschillende tijdsperiodes. Ben benieuwd of ze dat nu weer gaan doen.
Reageer
Why Women Kill