Why Women Kill

8.1 / 10
50 min
Misdaad, Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Hoofdrol voor Allison Tolman en Nick Frost in tweede seizoen Why Women Kill

Allison Tolman (Emergence) en Nick Frost (The Nevers) zullen de hoofdrollen vervullen in het tweede seizoen van de anthologieserie Why Women Kill.

Het tweede seizoen van Why Woman Kill zal draaien om een nieuw verhaal, met een nieuwe cast. Het verhaal uit het nieuwe seizoen zal zich in 1949 afspelen. Het tweede seizoen zal verbeelden welke verborgen waarheid er achter de gevels die mensen aan de wereld presenteren schuil gaat. De serie ging in 2019 in première bij CBS All Access, het eerste seizoen verscheen begin dit jaar op Videoland.

Nick Frost (The Nevers) zal Bertram spelen. Als dierenarts verlost hij lijdende dieren uit hun lijden. Hoewel hij altijd aardig is naar de buiten wereld, heeft Bertram een donkere geheime hobby. Allison Tolman (Emergence) gaat de rol zijn wat verlegen en ongemakkelijke vrouw Alma vervullen. Alma wil dolgraag een plekje bemachtigen bij de plaatselijke tuinclub, maar als ze de geheime hobby van haar man ontdekt komt haar leven op zijn kop te staan.


Allison Tolman
Vorige aflevering
Kill Me as If It Were the Last Time
Kill Me as If It Were the Last Time
01x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_DAVE2804
30 okt 2020 10:37 -
Het eerste seizoen was verrassend leuk, zelfs voor mij als 44-jarige man. Vooral Lucy Liu was sterk in dat eerste seizoen. Maar in het eerste seizoen volgden ze drie verhaallijnen in drie verschillende tijdsperiodes. Ben benieuwd of ze dat nu weer gaan doen.
Reageer

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 15:00
Nog voordat de boeken zijn verschenen wordt er al gewerkt aan een seriebewerking van de fantasie verhalen over vechtkunst van Wesley Chu.
Gisteren, 14:00
Apple heeft Roar van Liz Flahive en Carly Mensch (GLOW) besteld. Onder andere Nicole Kidman (Big Little Lies) en Cynthia Erivo (Genius) vervullen een hoofdrol.
Gisteren, 13:00
Op zondag 7 maart zijn de 26ste Critics' Choice Awards, gepresenteerd door Taye Diggs, virtueel en op het podium uitgereikt.
Gisteren, 12:00
CBS heeft twee nieuwe, nog naamloze, komedie pilots besteld. Een afkomstig van Cindy Chupack (Sex and the City), de ander van Mark Gross (Man with a Plan).
Gisteren, 11:00
Eind maart zal het zesde en laatste seizoen van Supergirl van start gaan bij The CW, het zal voorlopig de uitzendtijd van Superman & Lois overnemen.
Gisteren, 10:00