Brave New World (2020)

7.3 / 10
47 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Brave New World gecanceld door Peacock

Peacock heeft de Amerikaanse sciencefictionserie Brave New World (2020) na het eerste seizoen gecanceld. De serie wordt eventueel doorverkocht.

Brave New World (2020) ging afgelopen juli in première bij Peacock. De serie draait om een utopische samenleving, die door het verbod op monogamie, privacy, geld, familie en geschiedenis wordt bereikt. De streamingdienst van NBC Universal heeft nu besloten de serie niet te vernieuwen met een tweede seizoen. De studio achter de serie, UCP, zal de serie te koop aan bieden aan mogelijk geïnteresseerden.

David Wiener (Fear The Walking Dead) bedacht de serie Brave New World (2020), die gebaseerd werd op het gelijknamige boek van Aldous Huxley. Harry Lloyd (Counterpart), Jessica Brown Findlay (Harlots) en Alden Ehrenreich (Supernatural) speelden de hoofdrollen in de serie. Owen Harris (Black Mirror) regisseerde de eerste twee afleveringen. Naar verluidt had de serie hoge productie kosten en kwamen waren de meeste kijkers en recensenten niet heel enthousiast over de serie.

Vorige aflevering
Soma Red
Soma Red
01x09
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_renzoroy
01 nov 2020 08:56 -
Zit een foutje in deze zin: Naar verluidt had de serie hoge productie kosten en kwamen er waren de meeste kijkers en recensenten niet heel enthousiast over de serie.
Reageer
avatar_Roeman
01 nov 2020 09:11
Ik heb het aangepast, dank je wel voor je oplettendheid.
Reageer

Laatste nieuws

Ook voor de maand december hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
Vandaag, 11:00
De nieuwe serie Resident Alien, met Alan Tudyk in de hoofdrol gaat eind januari 2021 in première bij Syfy. De serie is afkomstig van Chris Sheridan (Family Guy).
Gisteren, 11:00
Na de verschijning van het eerste deel van het achtste seizoen van Suits, zal begin volgend jaar ook het tweede deel van het seizoen verschijnen bij Netflix.
vrijdag, 13:00
1
De Amerikaanse dramaserie Good Trouble, de spin-off van The Fosters (2013), van de zender Freeform verschijnt begin december bij Videoland.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
De Australische dramaserie Heartbreak High is te bekijken bij Netflix. De populaire werd uitgezonden in de jaren negentig en was een internationale hit.
vrijdag, 10:00
1