Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Brave New World gecanceld door Peacock

Peacock heeft de Amerikaanse sciencefictionserie Brave New World (2020) na het eerste seizoen gecanceld. De serie wordt eventueel doorverkocht.

Brave New World (2020) ging afgelopen juli in première bij Peacock. De serie draait om een utopische samenleving, die door het verbod op monogamie, privacy, geld, familie en geschiedenis wordt bereikt. De streamingdienst van NBC Universal heeft nu besloten de serie niet te vernieuwen met een tweede seizoen. De studio achter de serie, UCP, zal de serie te koop aan bieden aan mogelijk geïnteresseerden.

David Wiener (Fear The Walking Dead) bedacht de serie Brave New World (2020), die gebaseerd werd op het gelijknamige boek van Aldous Huxley. Harry Lloyd (Counterpart), Jessica Brown Findlay (Harlots) en Alden Ehrenreich (Supernatural) speelden de hoofdrollen in de serie. Owen Harris (Black Mirror) regisseerde de eerste twee afleveringen. Naar verluidt had de serie hoge productie kosten en kwamen waren de meeste kijkers en recensenten niet heel enthousiast over de serie.

Video on youtube
Vorige aflevering
Soma Red
Soma Red
01x09
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_renzoroy
01 nov 2020 08:56 -
Zit een foutje in deze zin: Naar verluidt had de serie hoge productie kosten en kwamen er waren de meeste kijkers en recensenten niet heel enthousiast over de serie.
Reageer
avatar_Mandy1966
01 nov 2020 09:11
Ik heb het aangepast, dank je wel voor je oplettendheid.
Reageer
Brave New World (2020)