Brave New World (2020)

7.2 / 10
47 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Brave New World gecanceld door Peacock

Peacock heeft de Amerikaanse sciencefictionserie Brave New World (2020) na het eerste seizoen gecanceld. De serie wordt eventueel doorverkocht.

Brave New World (2020) ging afgelopen juli in première bij Peacock. De serie draait om een utopische samenleving, die door het verbod op monogamie, privacy, geld, familie en geschiedenis wordt bereikt. De streamingdienst van NBC Universal heeft nu besloten de serie niet te vernieuwen met een tweede seizoen. De studio achter de serie, UCP, zal de serie te koop aan bieden aan mogelijk geïnteresseerden.

David Wiener (Fear The Walking Dead) bedacht de serie Brave New World (2020), die gebaseerd werd op het gelijknamige boek van Aldous Huxley. Harry Lloyd (Counterpart), Jessica Brown Findlay (Harlots) en Alden Ehrenreich (Supernatural) speelden de hoofdrollen in de serie. Owen Harris (Black Mirror) regisseerde de eerste twee afleveringen. Naar verluidt had de serie hoge productie kosten en kwamen waren de meeste kijkers en recensenten niet heel enthousiast over de serie.

Vorige aflevering
Soma Red
Soma Red
01x09
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_renzoroy
01 nov 2020 08:56 -
Zit een foutje in deze zin: Naar verluidt had de serie hoge productie kosten en kwamen er waren de meeste kijkers en recensenten niet heel enthousiast over de serie.
Reageer
avatar_Roeman
01 nov 2020 09:11
Ik heb het aangepast, dank je wel voor je oplettendheid.
Reageer

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 15:00
Nog voordat de boeken zijn verschenen wordt er al gewerkt aan een seriebewerking van de fantasie verhalen over vechtkunst van Wesley Chu.
Gisteren, 14:00
Apple heeft Roar van Liz Flahive en Carly Mensch (GLOW) besteld. Onder andere Nicole Kidman (Big Little Lies) en Cynthia Erivo (Genius) vervullen een hoofdrol.
Gisteren, 13:00
Op zondag 7 maart zijn de 26ste Critics' Choice Awards, gepresenteerd door Taye Diggs, virtueel en op het podium uitgereikt.
Gisteren, 12:00
CBS heeft twee nieuwe, nog naamloze, komedie pilots besteld. Een afkomstig van Cindy Chupack (Sex and the City), de ander van Mark Gross (Man with a Plan).
Gisteren, 11:00
Eind maart zal het zesde en laatste seizoen van Supergirl van start gaan bij The CW, het zal voorlopig de uitzendtijd van Superman & Lois overnemen.
Gisteren, 10:00