Narcos: Mexico

7.9 / 10
60 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
11
0
Bekijk stemmen

Narcos: Mexico vernieuwd met derde seizoen

De Amerikaanse misdaadserie Narcos: Mexico zal bij Netflix terugkeren met een derde seizoen, maar zonder hoofdrolspeler Diego Luna.

Netflix heeft Narcos: Mexico vernieuwd met een derde seizoen. De serie ging in 2018 in première en is een spin-off van Narcos. Narcos: Mexico draait om de opkomst van het Guadalajara kartel in 1980. Een Amerikaanse DEA agent komt er achter hoe gevaarlijk het kan zijn om een kartel in Mexico in de gaten te moeten houden.

Diego Luna (3Below: Tales of Arcadia) vervulde de rol van hoofdpersonage Félix Gallardo. Na het tweede seizoen waren er al wat geruchten dat Luna eventueel niet zal terugkeren in het derde seizoen. Daarnaast zal Eric Newman (Hemlock Grove) niet meer dienen als showrunner van de serie, hij wordt vervangen door medebedenker van de serie Carlo Bernard (Narcos). Newman dient nog wel als uitvoerend producent.


Diego Luna
Vorige aflevering
Free Trade
Free Trade
02x10
Leuk?
11
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Wataha. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Het vervolg van de populaire Amerikaanse komedieserie Frasier uit 1993 gaat in productie bij Paramount+.
Gisteren, 13:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
De Britse misdaadserie The Serpent is vanaf begin volgende maand te zien op Netflix. Tom Shankland (The Missing) heeft twee afleveringen geregisseerd.
Gisteren, 11:00
De voor de GLAAD Award-genomineerde Alec Mapa voegt zich bij de cast van een nog titelloze, nieuwe komedieserie van ABC.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft een teaser gedeeld voor de nieuwe Sherlock Holmes-serie, genaamd The Irregulars.
Gisteren, 09:00