Narcos: Mexico

7.9 / 10
60 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
11
0
Bekijk stemmen

Narcos: Mexico vernieuwd met derde seizoen

De Amerikaanse misdaadserie Narcos: Mexico zal bij Netflix terugkeren met een derde seizoen, maar zonder hoofdrolspeler Diego Luna.

Netflix heeft Narcos: Mexico vernieuwd met een derde seizoen. De serie ging in 2018 in première en is een spin-off van Narcos. Narcos: Mexico draait om de opkomst van het Guadalajara kartel in 1980. Een Amerikaanse DEA agent komt er achter hoe gevaarlijk het kan zijn om een kartel in Mexico in de gaten te moeten houden.

Diego Luna (3Below: Tales of Arcadia) vervulde de rol van hoofdpersonage Félix Gallardo. Na het tweede seizoen waren er al wat geruchten dat Luna eventueel niet zal terugkeren in het derde seizoen. Daarnaast zal Eric Newman (Hemlock Grove) niet meer dienen als showrunner van de serie, hij wordt vervangen door medebedenker van de serie Carlo Bernard (Narcos). Newman dient nog wel als uitvoerend producent.


Diego Luna
Vorige aflevering
Free Trade
Free Trade
02x10
Leuk?
11
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Ook voor de maand december hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
Vandaag, 11:00
De nieuwe serie Resident Alien, met Alan Tudyk in de hoofdrol gaat eind januari 2021 in première bij Syfy. De serie is afkomstig van Chris Sheridan (Family Guy).
Gisteren, 11:00
Na de verschijning van het eerste deel van het achtste seizoen van Suits, zal begin volgend jaar ook het tweede deel van het seizoen verschijnen bij Netflix.
vrijdag, 13:00
1
De Amerikaanse dramaserie Good Trouble, de spin-off van The Fosters (2013), van de zender Freeform verschijnt begin december bij Videoland.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
De Australische dramaserie Heartbreak High is te bekijken bij Netflix. De populaire werd uitgezonden in de jaren negentig en was een internationale hit.
vrijdag, 10:00
1