Chilling Adventures of Sabrina

7.8 / 10
57 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Laatste deel Chilling Adventures of Sabrina eind december van start

Het vierde deel van Chilling Adventures of Sabrina zal nog net dit jaar in première gaan bij Netflix. Het is ook het laatste deel dat van de serie zal verschijnen.

Chilling Adventures of Sabrina ging in 2018 in première, datzelfde jaar werd de serie al vernieuwd tot een vierde deel. Het vierde deel zal nog net dit jaar verschijnen, de nieuwe afleveringen gaan namelijk 31 december in première op Netflix. De serie zal eindigen met de aankomende acht afleveringen, Chilling Adventures of Sabrina werd afgelopen juli beëindigd. De streamingdienst bracht ook een teaser uit van het nieuwste deel.Chilling Adventures of Sabrina draait om Sabrina, de aan Satan beloofde dochter van een zwarte magiër. Ze probeert een normaal leven te leiden maar krijgt te maken met kwade machten die het op haar en haar familie gemunt hebben.
Vorige aflevering
Chapter Twenty-Eight: Sabrina Is Legend
Chapter Twenty-Eight: Sabrina Is Legend
02x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_TimGo10
27 okt 2020 09:12 -
Superveel zin in!! Wel een klein foutje trouwens. De serie heet ‘Chilling Adventures of Sabrina’. Er zit geen ‘The’ voor, kijk maar op netflix ;)
Reageer
avatar_Roeman
27 okt 2020 09:27
Bijgewerkt op: 27 okt 2020 09:27
Is geen fout van de schrijver. Het stond zo in ons database, ik heb dat inmiddels gewijzigd.
Reageer
avatar_TimGo10
27 okt 2020 22:07 -
Ahhh top dankjewel!!
Reageer

Laatste nieuws

Netflix begint het nieuwe jaar met het elfde, tevens laatste, seizoen van Modern Family. Het seizoen zal begin januari bij de streamingdienst verschijnen.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Elisabeth Moss (The Handmaid's Tale) en Hulu werken opnieuw samen aan een dramaserie, de nieuwe serie Candy gaat daar namelijk in productie.
Vandaag, 10:00
1
Barry Levy (L.A.'s Finest), Josh Berman (The Blacklist) en Original Films (The Boys) werken voor NBC aan een seriebewerking van de film Vantage Point uit 2018.
Vandaag, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Tiffani Thiessen ook op haar cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56