Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

CBS besteld minder afleveringen van gescripte series

Het seizoen 2019-2020 was al ingekort vanwege de corona-pandemie, maar ook het aankomende seizoen wordt korter dan normaal.

CBS heeft van acht gescripte procedurele series de aantal afleveringen drastisch naar beneden bijgesteld. Normaal zouden deze series 22 afleveringen gaan krijgen, maar vanwege de aanhoudende corona-maatregelen ziet CBS zich genoodzaakt om de series in te korten. Het worden dit seizoen 2020-2021 voor acht series zestien tot achttien afleveringen in totaal.

De series, Blue Bloods, Bull (2016), The Neighborhood, Seal Team, Magnum, P.I. en de NCIS-franchise, zullen niet alleen veel later van start gaan, maar ook korter worden. The Unicorn, waar later de startdatum van werd aangekondigd, blijft op dertien afleveringen staan.

En de verwachting is dat CBS niet de enige zal gaan worden die gaat snijden in het aantal afleveringen. Ook ABC's Black-ish en Fox's Last Man Standing zullen naar alle waarschijnlijkheid minder, de verwachting is achttien, afleveringen gaan krijgen. Want alle netwerken hebben te maken gehad met productie vertragingen vanwege Covid-19 en zijn het seizoen 2020-2021 later gestart.

Hieronder hebben we de gewijzigde* afleveringen bestelling van CBS op een rijtje gezet;

Blue Bloods (16)
Bull (2016) (16)
Magnum, P.I. (16)
The Neighborhood (18)
NCIS (16)
NCIS: Los Angeles (18)
NCIS: New Orleans (16)
Seal Team (16)

* wijzigen voorbehouden
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Ook voor de maand december hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
Vandaag, 11:00
De nieuwe serie Resident Alien, met Alan Tudyk in de hoofdrol gaat eind januari 2021 in première bij Syfy. De serie is afkomstig van Chris Sheridan (Family Guy).
Gisteren, 11:00
Na de verschijning van het eerste deel van het achtste seizoen van Suits, zal begin volgend jaar ook het tweede deel van het seizoen verschijnen bij Netflix.
vrijdag, 13:00
1
De Amerikaanse dramaserie Good Trouble, de spin-off van The Fosters (2013), van de zender Freeform verschijnt begin december bij Videoland.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
De Australische dramaserie Heartbreak High is te bekijken bij Netflix. De populaire werd uitgezonden in de jaren negentig en was een internationale hit.
vrijdag, 10:00
1