American Gods

7.6 / 10
55 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Startdatum voor derde seizoen van American Gods

American Gods gaat volgend jaar met de oude en nieuwe goden van start. Neil Gaiman: "Verhaal is weer op het goede spoor."

Volgend jaar zullen de oude en nieuwe goden weer tot leven komen op het kleine (dat allang zo klein niet meer is) scherm. En volgens auteur Neil Gaiman komt het derde seizoen precies op het juiste moment: "De strijd tussen de goden en de mensen in het derde seizoen van American Gods is een strijd van Amerika."

Het derde seizoen van de serie met Ricky Whittle en Ian McShane, gebaseerd op de gelijknamige prijswinnende novelle van Neil Gaiman die ook optreed als uitvoerend producent, zal op 10 januari 2021 van start gaan bij Starz.

Met de voormalige The Walking Dead uitvoerend producent Charles 'Chic' Eglee in de schijnbaar steeds veranderende showrunner-stoel, neemt het tiendelige derde seizoen de kijker mee naar één van de koelere delen van het goddelijk bewoonde boek.

Onderstaand zie je de series nieuwe aankondigingsposter die niet alleen de datum onthult, maar ook een visuele verwijzing is naar Lakeside Clunker Board uit de winkel van Hinzelmann. En dat is voor de fans van het boek en de serie een behoorlijk herkenbaar stuk.

10246 AG S03

Beginnend in hoofdstuk negen van de roman over de goden strijd, is Shadow Moon, gespeeld door Whittle, verstopt voor de nieuwe goden in een sub-zero Badger State-stad waar mystieke krachten en het aantal doden beide in een stijgende lijn lijken te zijn. Icy Lakeside en zijn mysteries keren later in het boek terug als de oorlog tussen de oude goden onder leiding van Odin (McShane) en de nieuwe goden van digitale media en meer weer oplaait.

Neil Gaiman in een Twitterbericht: "Alles wat je wilt weten over wanneer het derde seizoen in America van start gaat. (Ik ben net klaar met het editen van de eerste vier afleveringen en het ruw editen van de rest. Het is echt goed). (En het start internationaal de volgende dag)." Onderstaand lees je de brief, een soort manifest, van Neil Gaiman over het aankomende derde seizoen van American Gods.

Vorige aflevering
Moon Shadow
Moon Shadow
02x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Ook voor de maand december hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
Vandaag, 11:00
De nieuwe serie Resident Alien, met Alan Tudyk in de hoofdrol gaat eind januari 2021 in première bij Syfy. De serie is afkomstig van Chris Sheridan (Family Guy).
Gisteren, 11:00
Na de verschijning van het eerste deel van het achtste seizoen van Suits, zal begin volgend jaar ook het tweede deel van het seizoen verschijnen bij Netflix.
vrijdag, 13:00
1
De Amerikaanse dramaserie Good Trouble, de spin-off van The Fosters (2013), van de zender Freeform verschijnt begin december bij Videoland.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
De Australische dramaserie Heartbreak High is te bekijken bij Netflix. De populaire werd uitgezonden in de jaren negentig en was een internationale hit.
vrijdag, 10:00
1