Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Amazon bestelt bovennatuurlijke serie Lightyears

Amazon heeft een sciencefiction drama genaamd Lightyears besteld. De serie is afkomstig van Holden Miller en Daniel C. Connolly.

Lightyears volgt het leven van Franklin en Irene York. Het stel vond een aantal jaar geleden een geheime kamer in hun achtertuin. De kamer leidt tot een onverklaarbare wijze naar een vreemde, verlaten planeet. Sindsdien hebben ze hun geheim zorgvuldig bewaard, maar het stille bestaan van de Yorks wordt op zijn kop gezet wanneer een raadselachtige jongeman hun leven binnenkomt.

Holden Miller heeft Lightyears geschreven en Daniel C. Connolly (The Son) dient als showrunner en als uitvoerend producent. Juan José Campanella (Colony) zal de eerste twee afleveringen regisseren en daarnaast dienen als uitvoerend producent. Amazon Studios en Legendary Television produceren samen de serie.


Juan José Campanella
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Sproet2jes
26 okt 2020 16:36 -
Lijkt me wel wat. 👍
Reageer
avatar_latevogel
27 okt 2020 12:43 - 27 okt 2020 12:46
We zijn in afwachting, het kan beide kanten opgaan. Hopelijk de goede kant want rommel wordt veelvuldig gemaakt omdat de dames en heren acteurs en regisseurs wel geld willen verdienen maar sommigen onder hen weigeren hiervoor veel moeite te doen. Miljoenen verdienen voor hun werk terwijl "J met de P" voor hetzelfde inkomen menige levens zal moeten werken. Waar zijn de juiste verhoudingen gebleven, dat men eer voor het werk met een mooi inkomen, verruilde met geen eer voor het werk, als het maar veel oplevert?
Vandaar dat ik erg benieuwd ben of dit de miljoenen die hieraan besteed worden, het waard zullen zijn.
Het verhaal spreekt aan maar nu de diepgang erachter. Zoiets als "Lost"? ( https://www.mijnserie.nl/lost/ )
Reageer

Laatste nieuws

Op 18 januari 2021 werden de genomineerden bekend gemaakt voor de 26ste Critics' Choice Television Award. Op 7 maart 2021 zullen de prijzen worden uitgereikt.
Vandaag, 14:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Oogappels. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 13:00
De productie van het eerste seizoen is nog niet eens afgerond, toch hebben BBC en Amazon de Britse komedieserie al vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 10:00
1
Het vijfde seizoen van Queen Sugar gaat volgende maand in première, maar OWN heeft de Amerikaanse dramaserie nu al vernieuwd met een zesde seizoen.
Vandaag, 09:00
Ziggo is een van de vele aanbieders voor Nederlandse zenders op de televisie. Toch maken niet alle abonnees gebruik van de Ziggo Go app. Deze app biedt de mogelijkheid om ook via een tablet of smartphone televisie te kijken.
Gisteren, 11:00
Ook in de week van 11 tot en met 17 januari hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 02 van 2021.
Gisteren, 09:00
2