Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Amazon bestelt bovennatuurlijke serie Lightyears

Amazon heeft een sciencefiction drama genaamd Lightyears besteld. De serie is afkomstig van Holden Miller en Daniel C. Connolly.

Lightyears volgt het leven van Franklin en Irene York. Het stel vond een aantal jaar geleden een geheime kamer in hun achtertuin. De kamer leidt tot een onverklaarbare wijze naar een vreemde, verlaten planeet. Sindsdien hebben ze hun geheim zorgvuldig bewaard, maar het stille bestaan van de Yorks wordt op zijn kop gezet wanneer een raadselachtige jongeman hun leven binnenkomt.

Holden Miller heeft Lightyears geschreven en Daniel C. Connolly (The Son) dient als showrunner en als uitvoerend producent. Juan José Campanella (Colony) zal de eerste twee afleveringen regisseren en daarnaast dienen als uitvoerend producent. Amazon Studios en Legendary Television produceren samen de serie.


Juan José Campanella
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Sproet2jes
26 okt 2020 16:36 -
Lijkt me wel wat. 👍
Reageer
avatar_latevogel
27 okt 2020 12:43 - 27 okt 2020 12:46
We zijn in afwachting, het kan beide kanten opgaan. Hopelijk de goede kant want rommel wordt veelvuldig gemaakt omdat de dames en heren acteurs en regisseurs wel geld willen verdienen maar sommigen onder hen weigeren hiervoor veel moeite te doen. Miljoenen verdienen voor hun werk terwijl "J met de P" voor hetzelfde inkomen menige levens zal moeten werken. Waar zijn de juiste verhoudingen gebleven, dat men eer voor het werk met een mooi inkomen, verruilde met geen eer voor het werk, als het maar veel oplevert?
Vandaar dat ik erg benieuwd ben of dit de miljoenen die hieraan besteed worden, het waard zullen zijn.
Het verhaal spreekt aan maar nu de diepgang erachter. Zoiets als "Lost"? ( https://www.mijnserie.nl/lost/ )
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op seizoenen 1 -5 van Vikings. We geven twee blu ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
December komt eraan en dat is een hele drukke tijd bij MijnSerie. Maar niet alleen bij MijnSerie is het druk. Ook in de supermarkten, tuincentra en meubelzaken kun je over de hoofden lopen.
Vandaag, 14:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Vandaag, 14:00
Elke maand komen er erg veel series uit, maar het is soms lastig om degene te vinden die echt je tijd waard zijn. Ik probeer daarom maandelijks te helpen om tien van de meeste interessante opkomende series op een rijtje te zetten.
Vandaag, 10:00
Amazon Prime Video heeft de Amerikaanse mysterieuze dramaserie Utopia (2020) gecanceld na het eerste seizoen, dat afgelopen september in première ging.
Gisteren, 13:00
2
Showtime heeft de trailer van het elfde, tevens laatste seizoen van Shameless (US) uitgebracht. Het laatste seizoen gaat begin volgende maand van start.
Gisteren, 12:00
1