Industry

7.4 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.4 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2020 - heden
NetwerkHBO
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:50 min2020 - heden
Genres:Drama
Netwerk:HBO
Industry is een Britse financiële dramaserie van de zender HBO. De serie ging in première op 9 november 2020.

In de meedogenloze wereld van internationale financiën strijdt een groep jonge afgestudeerden om een ​​beperkt aantal vaste posities bij een vooraanstaande investeringsbank in Londen. De grenzen tussen collega, vriend, minnaar en vijand vervagen snel als ze zich onderdompelen in een bedrijfscultuur die evenzeer wordt gedefinieerd door seks, drugs en ego als door deals en dividenden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Industry.

Nieuws (4)

Lijsten, MijnSerie kan er geen genoeg van krijgen. We hebben dit keer een lijst gemaakt met series/programma’s van zenders, kabelaars en streamingdiensten die gecanceld of vernieuwd zijn vanaf augustus 2020 tot en met januari 2021.
26 jan 2021
1
Ook in de week van 7 december tot en met 13 december hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 50.
14 dec 2020
Elke maand komen er erg veel series uit, maar het is soms lastig om degene te vinden die echt je tijd waard zijn. Ik probeer daarom maandelijks te helpen om tien van de meeste interessante opkomende series op een rijtje te zetten.
9 nov 2020
1

Vergelijkbare series