Krypton

7.5 / 10
43 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het tweede seizoen van Krypton

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Krypton. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Krypton
Dit is het Krypton seizoen twee op dvd. Nu generaal Dru-Zod op een meedogenloze missie is om Krypton te herbouwen en het universum te veroveren om zo zijn toekomst veilig te stellen, willen Seg-El en Adam Strange een opstand beginnen. Maar DC Super-Villain Brainiac infiltreert Seg’s wereld op een heel persoonlijke manier. Ontmoet nieuwe personages zoals Lobo en Doomsday, en ervaar deze spannende wereld in tien nieuwe mythologische avonturen.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Warner Bros Home Entertainment
Taal: Engels
Acteurs: Cameron Cuffe, Georgina Campbell, Shaun Sipos, Elliot Cowan, Ann Ogbomo en vele anderen.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 28 oktober 2020
Consumentenadviesprijs: € 35,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het tweede seizoen van Krypton:Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

Seg-El is een karakter uit de serie Krypton. Maar naar wie is Seg-El vernoemd?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
The Alpha and the Omega
The Alpha and the Omega
02x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_W12345
01 nov 2020 23:20 -
Ik heb graag meegedaaqn
Reageer

Laatste nieuws

Ook voor de maand december hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
Vandaag, 11:00
De nieuwe serie Resident Alien, met Alan Tudyk in de hoofdrol gaat eind januari 2021 in première bij Syfy. De serie is afkomstig van Chris Sheridan (Family Guy).
Gisteren, 11:00
Na de verschijning van het eerste deel van het achtste seizoen van Suits, zal begin volgend jaar ook het tweede deel van het seizoen verschijnen bij Netflix.
vrijdag, 13:00
1
De Amerikaanse dramaserie Good Trouble, de spin-off van The Fosters (2013), van de zender Freeform verschijnt begin december bij Videoland.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
De Australische dramaserie Heartbreak High is te bekijken bij Netflix. De populaire werd uitgezonden in de jaren negentig en was een internationale hit.
vrijdag, 10:00
1