Krypton

7.5 / 10
43 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
2seizoenen/20afleveringen/2018 - 2019 
NetwerkSyfy
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:43 min20182019 (Beëindigd)
Netwerk:Syfy
Krypton is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Syfy. De serie ging in première op 21 maart 2018.

In Krypton, twee generaties voor de vernietiging van de thuisplaneet van Superman, volgen we Seg-El, de legendarische grootvader van de Man of Steel - wiens House of El verbannen was. Als Kryptons leiderschap in chaos verkeert, komt Seg-El de tijdreiziger Adam Strange van de Aarde tegen, die hem waarschuwt dat hij tegen de tijd racet om zijn geliefde wereld van chaos te redden. Strijdend om de eer van zijn familie te herstellen en diegenen van wie hij houdt te beschermen, moet Seg ook kiezen tussen leven en dood: het redden van zijn thuisplaneet, of die vernietigd laten worden om zijn toekomstige kleinzoon te redden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Krypton.

Nieuws (8)

Ook in de week van 2 tot en met 8 november hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 45.
9 nov 2020
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Krypton. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
29 okt 2020
1
Krypton is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Syfy. Op 14 augustus werd het tweede seizoen afgesloten, en daar blijft het bij.
17 aug 2019
2