Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Hoofdrol voor Mamoudou Athie en Dina Shihabi in seriebewerking van podcast Archive 81

Mamoudou Athie (Sorry For Your Loss) en Dina Shihabi (Altered Carbon) gaan de hoofdrollen vervullen in een nieuwe Netflix serie, over de horror podcast Archive 81.

Archive 81 draait om archivaris Dan Turner (Mamoudou Athie, Sorry For Your Loss), die een mysterieuze taak aanneemt om een verzameling beschadigde videobanden uit 1994 te herstellen. Hij reconstrueert het werk van documentairemaker Melody Pendras (Dina Shihabi, Altered Carbon) en haar onderzoek naar een gevaarlijke sekte. Terwijl Dan door Melody's verhaal wordt getrokken, raakt hij ervan overtuigd dat hij haar kan redden van het angstaanjagende einde, dat zich 25 jaar geleden afspeelde.

De serie is gebaseerd op de horror podcast Archive 81. De podcast ging in 2018 van start en bestaat ondertussen uit drie seizoenen. Podcast bedenkers Marc Sollinger en Daniel Powell zullen dienen als uitvoerend producent. Atomic Monster van James Wan (MacGyver (2016)) produceert de serie. Rebecca Sonnenshine (The Vampire Diaries) zal dienen als showrunner van de achtdelige serie. Paul Harris Boardman heeft de serie geschreven. Rebecca Thomas (Stranger Things) gaat een aantal afleveringen regisseren, daarnaast zal ze ook dienen als uitvoerendproducent.


Mamoudou Athie


Dina Shihabi
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Ziggo is een van de vele aanbieders voor Nederlandse zenders op de televisie. Toch maken niet alle abonnees gebruik van de Ziggo Go app. Deze app biedt de mogelijkheid om ook via een tablet of smartphone televisie te kijken.
Vandaag, 11:00
Ook in de week van 11 tot en met 17 januari hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 02 van 2021.
Vandaag, 09:00
1
OWN heeft Tyler Perry's The Haves and the Have Nots beëindigd, er zal geen negende seizoen van de Amerikaanse dramaserie verschijnen.
Gisteren, 13:00
Young Rock en The Kenan Show gaan midden februari in première bij NBC. Het tweede seizoen van Zoey's Extraordinary Playlist gaat voorlopig op pauze.
Gisteren, 12:00
Het is bekend wie de hoofdrollen gaan vervullen in de seriebewerking van I Know What You Did Last Summer, die vorig jaar werd besteld door Amazon Prime Video.
zaterdag, 14:00
1
Pistol is gebaseerd op het memoir Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol van de legendarische Sex Pistols gitarist Steve Jones.
zaterdag, 13:00
1