Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Hoofdrol voor Mamoudou Athie en Dina Shihabi in seriebewerking van podcast Archive 81

Mamoudou Athie (Sorry For Your Loss) en Dina Shihabi (Altered Carbon) gaan de hoofdrollen vervullen in een nieuwe Netflix serie, over de horror podcast Archive 81.

Archive 81 draait om archivaris Dan Turner (Mamoudou Athie, Sorry For Your Loss), die een mysterieuze taak aanneemt om een verzameling beschadigde videobanden uit 1994 te herstellen. Hij reconstrueert het werk van documentairemaker Melody Pendras (Dina Shihabi, Altered Carbon) en haar onderzoek naar een gevaarlijke sekte. Terwijl Dan door Melody's verhaal wordt getrokken, raakt hij ervan overtuigd dat hij haar kan redden van het angstaanjagende einde, dat zich 25 jaar geleden afspeelde.

De serie is gebaseerd op de horror podcast Archive 81. De podcast ging in 2018 van start en bestaat ondertussen uit drie seizoenen. Podcast bedenkers Marc Sollinger en Daniel Powell zullen dienen als uitvoerend producent. Atomic Monster van James Wan (MacGyver (2016)) produceert de serie. Rebecca Sonnenshine (The Vampire Diaries) zal dienen als showrunner van de achtdelige serie. Paul Harris Boardman heeft de serie geschreven. Rebecca Thomas (Stranger Things) gaat een aantal afleveringen regisseren, daarnaast zal ze ook dienen als uitvoerendproducent.


Mamoudou Athie


Dina Shihabi
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op seizoenen 1 -5 van Vikings. We geven twee blu ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
December komt eraan en dat is een hele drukke tijd bij MijnSerie. Maar niet alleen bij MijnSerie is het druk. Ook in de supermarkten, tuincentra en meubelzaken kun je over de hoofden lopen.
Vandaag, 14:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Vandaag, 14:00
Elke maand komen er erg veel series uit, maar het is soms lastig om degene te vinden die echt je tijd waard zijn. Ik probeer daarom maandelijks te helpen om tien van de meeste interessante opkomende series op een rijtje te zetten.
Vandaag, 10:00
Amazon Prime Video heeft de Amerikaanse mysterieuze dramaserie Utopia (2020) gecanceld na het eerste seizoen, dat afgelopen september in première ging.
Gisteren, 13:00
2
Showtime heeft de trailer van het elfde, tevens laatste seizoen van Shameless (US) uitgebracht. Het laatste seizoen gaat begin volgende maand van start.
Gisteren, 12:00
1