Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Hoofdrol voor Mamoudou Athie en Dina Shihabi in seriebewerking van podcast Archive 81

Hoofdrol voor Mamoudou Athie en Dina Shihabi in seriebewerking van podcast Archive 81

Mamoudou Athie (Sorry For Your Loss) en Dina Shihabi (Altered Carbon) gaan de hoofdrollen vervullen in een nieuwe Netflix serie, over de horror podcast Archive 81.
Archive 81 draait om archivaris Dan Turner (Mamoudou Athie, Sorry For Your Loss), die een mysterieuze taak aanneemt om een verzameling beschadigde videobanden uit 1994 te herstellen. Hij reconstrueert het werk van documentairemaker Melody Pendras (Dina Shihabi, Altered Carbon) en haar onderzoek naar een gevaarlijke sekte. Terwijl Dan door Melody's verhaal wordt getrokken, raakt hij ervan overtuigd dat hij haar kan redden van het angstaanjagende einde, dat zich 25 jaar geleden afspeelde.

De serie is gebaseerd op de horror podcast Archive 81. De podcast ging in 2018 van start en bestaat ondertussen uit drie seizoenen. Podcast bedenkers Marc Sollinger en Daniel Powell zullen dienen als uitvoerend producent. Atomic Monster van James Wan (MacGyver (2016)) produceert de serie. Rebecca Sonnenshine (The Vampire Diaries) zal dienen als showrunner van de achtdelige serie. Paul Harris Boardman heeft de serie geschreven. Rebecca Thomas (Stranger Things) gaat een aantal afleveringen regisseren, daarnaast zal ze ook dienen als uitvoerendproducent.


Mamoudou Athie


Dina Shihabi
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten