neXt (2020)

7.4 / 10
45 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.4 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2020 - 2020 
NetwerkFOX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20202020 (Beëindigd)
Netwerk:FOX
neXt (2020) is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender FOX. De serie ging in première op 3 oktober 2020.

Een briljante maar paranoïde voormalig tech-CEO voegt zich bij een Homeland Cybersecurity Agent en haar team om de eerste kunstmatige intelligentiecrisis ter wereld te stoppen: de opkomst van een malafide AI met de mogelijkheid om zichzelf continu te verbeteren. De serie combineert bloedstollende actie met een gelaagd onderzoek naar hoe technologie ons leven binnendringt en ons transformeert op manieren die we nog niet begrijpen, de serie presenteert ons ook een slechterik zoals we nog nooit eerder hebben gezien, een wiens grootste wapen tegen ons is onszelf.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie neXt (2020).

Populaire reacties (8)

avatar BlackBiker
6.5
24 dec 2020
Ik heb de serie toch afgekeken. Dat er geen 2e seizoen komt is geen ramp. In mijn ogen is het verhaal verteld en klaar.
Tuurlijk zijn er nog wat vragen op het einde. Maar persoonlijk vind ik die niet interessant genoeg voor nog een seizoen. Daarvoor kon ik met de meeste personages te weinig meeleven.
Al met al zeker geen hoogvlieger. De serie hing van de cliches aan elkaar, tot het laatste shot toe. Net aardig genoeg om toch af te kijken.
avatar seriefanconny
7
7 nov 2020
Ik heb de eerste aflevering gezien. Gelijk had ik het idee dat de verhaallijn mij bekend voor komt. Toch even checken maar nee het is toch echt een nieuwe serie. Helaas maar 1 aflevering per week. Ik ben het niet meer gewend om zo te kijken en te wachten op een aflevering.
Het kijkt lekker weg, maar het gevoel blijft bekruipen dat ik niet verrast ga worden.

Vergelijkbare series

neXt (2020)