Ratched

7.5 / 10
54 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
2seizoenen/8afleveringen/2020 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:54 min2020 - heden
Genres:Thriller
Netwerk:Netflix
Ratched is een Amerikaanse thrillerserie van de zender Netflix. De serie ging in première op 18 september 2020.

Begin in 1947, die Ratched's reis en evolutie van verpleegster tot volwaardig monster zal volgen. De serie volgt haar moorddadige progressie door het systeem voor geestelijke gezondheidszorg.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 0
Seizoen 2

Populaire reacties (2)

avatar EveroN
-
20 sep 2020
Heerlijke serie die ik het beste kan omschrijven als een cocktail van One Flew over the Cuckoo Nest, Shutter Island, the Shining en een vleugje Hitchcock. De cast en cinematography is om te smullen. Het tijdsbeeld is spot on te noemen. Het ademt de jaren 40. Dit alles wordt prachtig begeleid door een al dan niet geleende score('s). De verhaallijnen zijn goed te noemen. Zo nu en dan voorspelbaar maar alle ingrediënten voor deze (thriller, drama, mysterie) zijn aanwezig, zodat mag de pret niet drukken. Een dikke 8,5
avatar EveroN
-
19 sep 2020
De soms dreigende en onheilspellende score die je hier hoort, zijn van de film Cape Fear (1991) met Robert de Niro, Nick Nolte, en Jessica Lang. Past perfect bij het jaren 40 sfeertje van Ratched.

Vergelijkbare series

Dexter
3 stemmen
Breaking Bad
3 stemmen
Lost
1 stem
Sherlock
1 stem
Ratched