Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 28

Weekoverzicht 28

Het nieuws uit de week van 6 juli tot en met 12 juli hebben we weer voor je verzameld.
Serienieuws

Casting Nieuws


Javicia Leslie is de nieuwe Batwoman


Het is bekend gemaakt dat actrice Javicia Leslie de nieuwe superheld van Gotham gaat worden. Dit nadat Ruby Rose aangaf te stoppen als heldin Batwoman.

Lesley Manville speelt Prinses Margaret in laatste seizoen The Crown


Actrice Lesley Manville (Love Life (2020)) neemt het stokje over van Helena Bonham Carter (Love, Nina) voor het vijfde en laatste seizoen van The Crown.

Datums


Alle seizoenen van Dexter te zien bij Amazon


Alle seizoenen van de Amerikaanse misdaadserie Dexter zijn nu exclusief te bekijken op Amazon Prime Video.

Lovecraft Country in augustus in première op HBO


De Amerikaanse horrorserie Lovecraft Country gaat in augustus in première bij HBO. Onder andere J.J. Abrams en Jordan Peele produceren de serie.

Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders week 28 (6 juli - 12 juli 2020)


MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.

Derde seizoen Tjockare an vatten binnenkort beschikbaar bij Lumière


Het derde seizoen van de Zweedse dramaserie Tjockare an vatten, ook bekend als Thicker than Water, is volgende week online verkrijgbaar bij Lumière.

Interactieve special Unbreakable Kimmy Schmidt begin augustus op Netflix


Netflix Nederland & België heeft via een trailer de nieuwe lanceerdatum van de interactive special van Unbreakable Kimmy Schmidt bekend gemaakt.

Gecancelde Series


Vierde deel The Chilling Adventures of Sabrina wordt laatste


Het is bekend gemaakt dat het komende, vierde deel van de bovennatuurlijke horrorserie The Chilling Adventures of Sabrina het laatste zal zijn.

Run (2020)


HBO zal niet verder gaan met Run (2020) er komt geen tweede seizoen van de komedieserie met Merritt Wever en Domhall Gleeson in de hoofdrol.

Kijkcijfers Series


Kijkcijfers Amerika van week 27


Hier vind je een overzicht van de best bekeken series van de week 13 tot en met 19 april 2020 in Amerika.

Nieuwe Series


Away met Hilary Swank begin september in première


De nieuwe Netflix-serie Away, met Hilary Swank gaar begin september in première op Netflix. De streamingdienst heeft de eerste beelden vrijgegeven.

Fallout van de makers van Westworld in productie bij Amazon


Wereldwijds best verkochte gamefranchise Fallout wordt door Jonathan Nolan en Lisa Joy (Westworld) voor Amazon Prime Video bewerkt tot een serie.

Free Will van Kirk A. Moore in productie bij FOX


Free Will is in productie bij FOX. De serie is geschreven door Kirk A. Moore (13 Reasons Why).

HBO Max bestelt serie over aankomende Batman film


HBO Max heeft een serie besteld, die een link heeft met de aankomende Batman film. Het project wordt door sommigen Gotham Central genoemd.

Adil El Arbi en Bilall Fallah werken aan Netflix-serie Grond


Netflix kondigt een nieuwe Belgische serie, genaamd Grond aan. Het duo Adil El Arbi (Snowfall) en Bilall Fallah (Snowfall) werken aan de nieuwe serie.

Vernieuwde Series


The Crown krijgt toch een zesde seizoen


Netflix heeft toch een zesde seizoen van The Crown aangekondigd, het aankomende vijfde seizoen zou eigenlijk de laatste zijn geweest.

DC's Stargirl krijgt een tweede seizoen


The CW heeft DC's Stargirl vernieuwd met een tweede seizoen. De serie verplaats van DC Universe naar The CW en wordt een original serie bij het netwerk.

Dead To Me vernieuwd met een derde seizoen en laatste seizoen


Netflix heeft de populaire Amerikaanse komedie serie Dead To Me vernieuwd met een derde seizoen en Liz Feldman tekent een contract voor de toekomst.

The Last Kingdom vernieuwd met een vijfde seizoen


Netflix heeft de Britse historische avonturenserie The Last Kingdom vernieuwd met een vijfde seizoen, het vierde seizoen is in de Benelux nog niet te zien bij Netflix.

The Moodys (US)


FOX heeft de komedieserie The Moodys (US) vernieuwd met een tweede seizoen. De serie is gebaseerd op de Australische serie A Moody Christmas en ging van start als een kerst eventserie. Het tweede seizoen zal dus geen kerstthema meer hebben. Het nieuwe seizoen zal tussen de zes en dertien aflevering van elk een half uur gaan krijgen.

Ramy


Hulu heeft aangekondigd dat Ramy is vernieuwd met een derde seizoen. De komedie met en door Ramy Youssef ging in april 2019 in première en de twee seizoenen hebben elk tien afleveringen gehad. De verwachting is dat seizoen drie ook tien afleveringen gaat krijgen.

Vienna Blood vernieuwd met een tweede seizoen


De Britse misdaadserie Vienna Blood, met Matthew Beard (Kiss Me First), is vernieuwd met een tweede seizoen.

War of the Worlds (2019) vernieuwd met een tweede seizoen


De Amerikaanse sciencefictionserie War of the Worlds (2019) is vernieuwd met een tweede seizoen. De productie kan binnen kort al van start gaan.

Algemeen nieuws

Overlijdensberichten


Nick Cordero


Acteur Nick Cordero is 5 juli overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Cordero heeft onder ander in Blue Bloods, Lilyhamer, Queer as Folk en Law & Order: Special Victims Unit gespeeld. Zijn vrouw heeft het nieuws bevestigd via Instagram. Klik hier voor het bericht. Nicholas Eduardo Alberto Cordero is 41 jaar geworden, R.I.P.

Weetjes


Idris Elba hint weer naar Luther film


Acteur Idris Elba sprak zich eerder al uit over een film over de Britse detectiveserie Luther, nu hint hij weer naar een mogelijke film.

Sacred Lies


De Facebook Watch serie Sacred Lies gaat een grote verhuizing maken. De horrorserie gaat naar Peacock. Vanaf aankomende week zal Sacred Lies een deel uit gaan maken van de streamingservice. Peakock heeft zelfs een optie om de serie te vernieuwen met een derde seizoen. Maar Sacred Lies is nog niet officieel vernieuwd.

Populairste series


Populairste series afgelopen week (28)


Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen.

Prijsvragen


Maak kans op een gratis WhatsApp spel voor de hele familie


Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een WhatsApp-spel. We geven er twee weg. Doe mee en maak kans op deze leuke online games!

*NOTE: In het volgende weekoverzicht staan de antwoorden van deze prijsvragen.

Prijsvraag antwoorden



- Het antwoord op de prijsvraag van 22. July; De terreurdaden op 22. Juli werden begaan door Anders Behring Breivik hij werd daarvoor veroordeeld. Maar hoeveel jaar gevangenisstraf kreeg hij?, was 21 jaar. Weetje: Breivik is op 24 augustus 2012 door de rechters toerekeningsvatbaar verklaard en is daarbij veroordeeld tot een celstraf van 21 jaar, met een minimum van tien jaar, het maximum aantal jaren wat in deze zaak gegeven kon worden. Na deze 21 jaar zal worden beoordeeld of Breivik nog altijd een gevaar voor de samenleving vormt. Zo ja, dan wordt de straf met vijfjaar verlengd. Dit proces zal zich dan elke vijf jaar herhalen, wat neerkomt op een mogelijk levenslange straf.

Alle prijswinnaars gefeliciteerd met jullie prijs.

Recensies


Ook deze maand heeft ons geweldige team van recensenten weer uitstekende recensies geschreven over verschillende series.


Hier kun je lezen welke recensies er inmiddels zijn geschreven en welke serie je wellicht kunt overslaan of juist absoluut op je nog-te-kijken lijst kunt gaan zetten.

Tips


Series toevoegen, wijzigen en/of aanpassen; Hoe doe je dat?


Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en /of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.

Vacatures


Gezocht: schrijvers voor recensies, nieuwsberichten en columns


De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht van juli en augustus 2020 die in week 29 van start of in première zullen gaan.



-

Woensdag 15 juli


Chip In – Serie première (MBC)

-

Donderdag 16 juli


Court Cam – Seizoen 2 (A&E)

-

Vrijdag 17 juli


21.00 – Love After Lockup – Seizoen 3 (WE tv)

Met overzichtelijke groet

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

renzoroy
renzoroy 13 juli 2020, 11:28
Kelly Preston is gisteren ook helaas overleden :(
Log in om een reactie achter te laten