Vienna Blood

7.6 / 10
90 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
1seizoenen/3afleveringen/2019 - heden
NetwerkBBC Two
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:90 min2019 - heden
Genres:Misdaad
Netwerk:BBC Two
Vienna Blood is een Britse misdaadserie van de zender BBC Two. De serie ging in première op 18 november 2019.

Max is een oud-leerling van Sigmund Freud. Hij helpt detective Rheinhardt met het oplossen van moordzaken in Wenen begin twintigste eeuw.

Een jonge vrouw wordt dood gevonden. Dr. Max Liebermann wordt door inspecteur Oskar Rheinhardt van de Weense politie opgeroepen om te helpen bij het zoeken naar de moordenaar.nd cafes and opera houses of 1900s Vienna.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Vienna Blood.

Nieuws (1)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
16 mrt 2020

Populaire reacties (1)

8
11 dec 2019
Vanavond heb ik de laatste van drie afleveringen van de misdaadserie Vienna Blood gezien. Een Engels/Oostenrijks samenwerkingsproject dat zich afspeelt aan het begin van de vorige eeuw in Wenen. Ik vond het heel goed wat ik heb gezien. Iedere aflevering duurt anderhalf uur. Mooie verhalen met de nodige diepgang waarin naast het oplossen van de misdaad ook de persoonlijke beslommeringen van de hoofdpersonen de nodige aandacht krijgen. Prima acteurs en prachtige plaatjes van Wenen. Ik hoop dat er een tweede seizoen komt.