Lovecraft Country

7.5 / 10
59 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Lovecraft Country in augustus in première op HBO

De Amerikaanse horrorserie Lovecraft Country gaat in augustus in première bij HBO. Onder andere J.J. Abrams en Jordan Peele produceren de serie.

Lovecraft Country volgt Atticus Black (Jonathan Majors, When We Rise). Samen met zijn beste vriendin (Jurnee Smollett-Bell, True Blood) en zijn oom (Courtney B. Vance, Genius) reist hij door het racistische Amerika uit de jaren vijftig, op zoek naar zijn vermiste vader. Op 16 augustus gaat Lovecraft Country in première op HBO.

De horrorserie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Matt Ruff uit 2016. Misha Green (Underground) is showrunner. Daarnaast produceert Green met Bill Carraro (Escape at Dannemora), Yann Demange (Top Boy), J.J. Abrams (Westworld) en Jordan Peele (The Twilight Zone (2002)) de serie. Demange regisseerde ook de eerste aflevering.

Vorige aflevering
Full Circle
Full Circle
01x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Inter
07 jul 2020 10:29 -
Geweldig. Ben hartstikke benieuwd.
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Life (2020). We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Televisieserie richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Vandaag, 14:00
Nieuwe en terugkerende series staan er in het nieuwe schema van The CW. Het schema dat vanwege de coronapandemie later start dan normaal.
Vandaag, 13:00
Aankomende maand wordt het zevende seizoen van The Flash (2014) toegevoegd aan het aanbod van Netflix, een aantal dagen na de première bij The CW.
Vandaag, 12:00
Showtime heeft aangekondigd dat er een film komt van de dramaserie Ray Donovan, zodat de serie een afgerond einde krijgt.
Vandaag, 11:00
2
In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is KLEM serie van de maand.
Gisteren, 14:00
2