Batwoman

7.4 / 10
42 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
2
Bekijk stemmen

Javicia Leslie is de nieuwe Batwoman

Het is bekend gemaakt dat actrice Javicia Leslie de nieuwe superheld van Gotham gaat worden. Dit nadat Ruby Rose aangaf te stoppen als heldin Batwoman.

In mei werd bekend dat Ruby Rose de rol van Batwoman langs zich neer heeft gelegd. The CW en Warner Bros gingen daarom op zoek naar een nieuwe LHBT-actrice om de show verder te dragen. Het is inmiddels bekend geworden dat de rol zal worden vertolkt door God Friended Me co-ster Javicia Leslie.

Embed from Getty Images

Leslie zal een nieuw personage spelen, genaamd Ryan Wilder. Wilder is een totaal ander persoon dan Kate Kane. Ze leeft op straat, in haar busje, en heeft een geschiedenis met drugs. Ze is niet de All American held die je misschien voor ogen hebt. Ruby Rose heeft met lof gereageerd op de casting.

Het tweede seizoen van Batwoman zal waarschijnlijk in het voorjaar van 2021 in premiere gaan. Wat de rol van de rest van de cast zal zijn in Ryan's verhaal is nog niet bekend gemaakt.
Vorige aflevering
O, Mouse!
O, Mouse!
01x20
Leuk?
2
2
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Megafluffy86
10 jul 2020 10:54 -
Ze doen wel enorm moeilijk met de verhaallijn. Had gewoon een andere Kate Kane gecast. It’s not rocket science.
Reageer
avatar_BlackBiker
11 jul 2020 21:10 -
Ze kleuren keurig tussen de BLM en LHBT lijntjes, dus dit moet wel een waanzinnig succes gaan worden! Ik ben heel benieuwd naar de kijkcijfers straks.
Reageer
avatar_JanWillemK
15 jul 2020 18:38
Bijgewerkt op: 15 jul 2020 18:40
Haha, sarcasme. I like it.

Het voelt allemaal weer heerlijk geforceerd. Maar goed, Ruby Rose was een niet al te beste actrice dus deze actrice zou het beter moeten kunnen doen...
Reageer

Laatste nieuws

Netflix begint het nieuwe jaar met het elfde, tevens laatste, seizoen van Modern Family. Het seizoen zal begin januari bij de streamingdienst verschijnen.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Elisabeth Moss (The Handmaid's Tale) en Hulu werken opnieuw samen aan een dramaserie, de nieuwe serie Candy gaat daar namelijk in productie.
Vandaag, 10:00
1
Barry Levy (L.A.'s Finest), Josh Berman (The Blacklist) en Original Films (The Boys) werken voor NBC aan een seriebewerking van de film Vantage Point uit 2018.
Vandaag, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Tiffani Thiessen ook op haar cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56