Batwoman

7.4 / 10
42 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
2
Bekijk stemmen

Javicia Leslie is de nieuwe Batwoman

Het is bekend gemaakt dat actrice Javicia Leslie de nieuwe superheld van Gotham gaat worden. Dit nadat Ruby Rose aangaf te stoppen als heldin Batwoman.

In mei werd bekend dat Ruby Rose de rol van Batwoman langs zich neer heeft gelegd. The CW en Warner Bros gingen daarom op zoek naar een nieuwe LHBT-actrice om de show verder te dragen. Het is inmiddels bekend geworden dat de rol zal worden vertolkt door God Friended Me co-ster Javicia Leslie.

Embed from Getty Images

Leslie zal een nieuw personage spelen, genaamd Ryan Wilder. Wilder is een totaal ander persoon dan Kate Kane. Ze leeft op straat, in haar busje, en heeft een geschiedenis met drugs. Ze is niet de All American held die je misschien voor ogen hebt. Ruby Rose heeft met lof gereageerd op de casting.

Het tweede seizoen van Batwoman zal waarschijnlijk in het voorjaar van 2021 in premiere gaan. Wat de rol van de rest van de cast zal zijn in Ryan's verhaal is nog niet bekend gemaakt.
Vorige aflevering
O, Mouse!
O, Mouse!
01x20
Leuk?
2
2
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Megafluffy86
10 jul 2020 10:54 -
Ze doen wel enorm moeilijk met de verhaallijn. Had gewoon een andere Kate Kane gecast. It’s not rocket science.
Reageer
avatar_BlackBiker
11 jul 2020 21:10 -
Ze kleuren keurig tussen de BLM en LHBT lijntjes, dus dit moet wel een waanzinnig succes gaan worden! Ik ben heel benieuwd naar de kijkcijfers straks.
Reageer
avatar_JanWillemK
15 jul 2020 18:38
Bijgewerkt op: 15 jul 2020 18:40
Haha, sarcasme. I like it.

Het voelt allemaal weer heerlijk geforceerd. Maar goed, Ruby Rose was een niet al te beste actrice dus deze actrice zou het beter moeten kunnen doen...
Reageer

Laatste nieuws

Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Vandaag, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Vandaag, 14:08
ABC heeft de thrillerserie The Women van Jennifer Johnson (Designated Survivor) en Glenn Porter besteld.
Vandaag, 13:00
De laatste afleveringen van het tweede seizoen van de Amerikaanse bovennatuurlijkeserie Light As A Feather zijn binnenkort te bekijken bij Videoland.
Vandaag, 12:00
Het vijfde seizoen van Fear The Walking Dead is vanaf midden augustus te bekijken bij Amazon Prime Video.
Vandaag, 10:00
1
De Amerikaanse misdaadserie Hunters (2020) met Al Pacino is vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging eerder dit jaar in première.
Vandaag, 09:00
1