Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Free Will van Kirk A. Moore in productie bij FOX

Free Will is in productie bij FOX. De serie is geschreven door Kirk A. Moore (13 Reasons Why).

FOX werk aan een provocerend familiedrama, genaamd Free Will. De serie draait om de Shoppes, een prominente zwarte familie in New Orleans die een paranormaal bedrijf runt. Free Will is afkomstig van Kirk A. Moore (13 Reasons Why) en Will Packer Media.

Moore heeft Free Will geschreven en wordt ook uitvoerend producent. Will Packer (Ambitions) and Sheila Ducksworth (Ambitions) worden uitvoerend producent voor Will Packer Media. Quinton Peeples (Marvel's Runaways) wordt showrunner van de serie. Peeples en Moore werkte eerder samen aan Marvel's Runaways.


Kirk A. Moore
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Vandaag, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Vandaag, 14:08
ABC heeft de thrillerserie The Women van Jennifer Johnson (Designated Survivor) en Glenn Porter besteld.
Vandaag, 13:00
De laatste afleveringen van het tweede seizoen van de Amerikaanse bovennatuurlijkeserie Light As A Feather zijn binnenkort te bekijken bij Videoland.
Vandaag, 12:00
Het vijfde seizoen van Fear The Walking Dead is vanaf midden augustus te bekijken bij Amazon Prime Video.
Vandaag, 10:00
1
De Amerikaanse misdaadserie Hunters (2020) met Al Pacino is vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging eerder dit jaar in première.
Vandaag, 09:00
1