DC's Stargirl

7.4 / 10
42 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.4 / 10
3seizoenen/39afleveringen/2020 - heden
NetwerkDC Universe
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:42 min2020 - heden
Netwerk:DC Universe
DC's Stargirl is een Amerikaanse superheldenserie van de zender DC Universe. De serie ging in première op 18 mei 2020.

DC's Stargirl volgt het verhaal van Courtney Whitmore, een slimme, atletische en vooral vriendelijke meid, ontdekt dat haar stiefvader een geheim heeft; hij was de sidekick voor een superheld. Door de kosmische staf van de lang verloren held te 'lenen', wordt ze de onwaarschijnlijke inspiratie voor een geheel nieuwe generatie superhelden.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 13
Seizoen 3

Populaire reacties (2)

avatar Megafluffy86
8
7 jul 2020
Kijkt lekker weg. Seizoen 2 is inmiddels besteld.
avatar Javelin
-
27 Mei 2020
Ok ik moet zeggen, het zit best leuk in elkaar. Ja we kennen al megaveel superheldenseries en ja het verhaal is eigenlijk altijd hetzelfde. Toch heb ik me met de eerste twee aflevering enorm vermaakt. Het acteerwerk is gewoon goed en ik heb toch wel geboeid zitten kijken.

Ik moet overigens zeggen dat alle series die DC momenteel uitbrengt een stuk volwassener zijn dan The Flash, Arrow, Supergirl, Punisher. De manier van filmen bevalt me wel.

Vergelijkbare series

DC's Stargirl