DC's Stargirl

7.5 / 10
45 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
2seizoenen/13afleveringen/2020 - heden
NetwerkDC Universe
2x1 10 augustus 2021Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min2020 - heden
Netwerk:DC Universe
DC's Stargirl is een Amerikaanse superheldenserie van de zender DC Universe. De serie ging in première op 18 mei 2020.

DC's Stargirl volgt het verhaal van Courtney Whitmore, een slimme, atletische en vooral vriendelijke meid, ontdekt dat haar stiefvader een geheim heeft; hij was de sidekick voor een superheld. Door de kosmische staf van de lang verloren held te 'lenen', wordt ze de onwaarschijnlijke inspiratie voor een geheel nieuwe generatie superhelden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 2
0 / 0

Recensies (2)

DC's Stargirl - Seizoen 1

6.5

DC's Stargirl - Eerste aflevering

7

Nieuws (7)

Het tweede seizoen van DC's Stargirl gaat begin augustus in première bij The CW. Ondertussen is er ook al een derde seizoen aangekondigd.
donderdag, 12:00
De martial artsserie Kung Fu (2021) en de Amerikaanse superheldenserie DC's Stargirl zijn door The CW vernieuwd met respectievelijk een tweede en derde seizoen.
dinsdag, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van DC’s Stargirl. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
dinsdag, 14:00

Populaire reacties (2)

8
07 jul 2020
Kijkt lekker weg. Seizoen 2 is inmiddels besteld.
-
27 mei 2020
Ok ik moet zeggen, het zit best leuk in elkaar. Ja we kennen al megaveel superheldenseries en ja het verhaal is eigenlijk altijd hetzelfde. Toch heb ik me met de eerste twee aflevering enorm vermaakt. Het acteerwerk is gewoon goed en ik heb toch wel geboeid zitten kijken.

Ik moet overigens zeggen dat alle series die DC momenteel uitbrengt een stuk volwassener zijn dan The Flash, Arrow, Supergirl, Punisher. De manier van filmen bevalt me wel.

Vergelijkbare series