Luther

8.3 / 10
59 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Idris Elba hint weer naar Luther film

Acteur Idris Elba sprak zich eerder al uit over een film over de Britse detectiveserie Luther, nu hint hij weer naar een mogelijke film.

Idris Elba, die de hoofdrol speelt in Luther, heeft het idee van een film over de detective serie weer uitgesproken. In 2018 zei Elba nog: ‘Film Luther gaat er komen’, maar het bleef stil rondom de plannen voor een mogelijke film van de Britse detectiveserie.

Nu heeft Elba zich weer uitgesproken over de film: "We zijn dicht bij het maken van een film van Luther." Ook sprak hij zich uit over dat hij het nog steeds een goed plan vindt. Maar er is nog niets bekend over hoe de vorderingen er precies voorstaan en wanneer de film eventueel verwacht kan worden.


Idris Elba

De serie ging in 2010 in première, het meest recente seizoen kwam uit op 1 januari 2019. Luther draait om John Luther (Idris Elba, Turn Up Charlie), een hoog getalenteerde detective. Terwijl Luther jaagt maakt op misdadigers, worstelt hij ook met zijn eigen demonen.
Vorige aflevering
Episode 4
Episode 4
05x04
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_DAVE2804
10 jul 2020 15:20 -
Ach ja, tegenwoordig moet elke serie afgesloten worden met een (bioscoop)film. Downton Abbey, Deadwood, Penoza, Breaking Bad, dus waarom Luther ook niet?
Reageer
avatar_BlackBiker
11 jul 2020 20:41
De seizoenen van Luther werden al steeds korter. Het laatste seizoen had maar vier afleveringen geloof ik. Dus wellicht is nu een film als afsluiting wel voldoende.

Van de series die jij noemt heb ik alleen de film van Deadwood gezien. En die hechte toch echt wel wat zaken netjes af uit de nogal abrupt gestopte serie.
Zelfde voor Firefly.
Aan de film van Breaking Bad had ik dan weer geen enkele behoefte. De serie was prima afgesloten vond ik.
De andere series heb ik niet gevolgd en dus ook de film niet gekeken.
Reageer
avatar_DAVE2804
12 jul 2020 21:33 -
Ik heb juist alleen de film van Breaking Bad gezien. Niet slecht, maar wel overbodig. Het einde van de serie was al goed genoeg. Die van Penoza ga ik nog wel kijken, hoewel het einde daarvan ook prima was. Deadwood heb ik (helaas) nog nooit gezien, dus de film ook niet. Die serie is inderdaad vrij abrupt geëindigd, dus dat daar uiteindelijk (na jaren) toch een afsluitende film van is gekomen is wel leuk voor degende die de serie gevolgd hebben. Luther leent zich in feite prima voor een film. Als die film er komt kijk ik hem waarschijnlijk wel (ik heb de serie ook gezien), maar ik vind het ook weer niet een heel groot gemis als die er níet zou komen.
Reageer

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 16:09
Comic Con is voorbij, het nieuws komt nu mondjesmaat binnen. We hebben het nieuws van 27 juli tot en met 2 augustus voor je verzameld.
Vandaag, 09:00
De nieuwe dramaserie Filthy Rich (US) gaat eind september in première en het eerste seizoen van L.A.'s Finest wordt vanaf eind september uitgezonden bij FOX.
Gisteren, 12:00
Als er niets meer verandert gaan de opnames van de Amerikaanse actie politieserie S.W.A.T. (2017) aankomende week weer van start.
Gisteren, 11:00
1
Damon Wayans Jr. (Happy Together (2018)) zal de hoofdrol spelen in een nieuwe actie komedieserie van David Caspe, Matthew en Daniel Libman voor Peacock.
Gisteren, 10:00
Er komt een einde aan La Casa de Papel. Het Spaanse succes van Netflix zal met het recent aangekondigde vierde seizoen (vijfde deel) eindigen.
Gisteren, 09:00
3