Unbreakable Kimmy Schmidt

7,0 / 10
24 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Interactieve special Unbreakable Kimmy Schmidt begin augustus op Netflix

Netflix Nederland & België heeft via een trailer de nieuwe lanceerdatum van de interactive special van Unbreakable Kimmy Schmidt bekend gemaakt.

Oorspronkelijk zou de interactive special van Unbreakable Kimmy Schmidt, Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy Vs. The Reverend, op 12 mei wereldwijd op Netflix verschijnen. Deze premièredatum ging voor Nederland niet door, naar verluidt had dit te maken met geluidsproblemen. Netflix heeft nu een nieuwe datum aangewezen, vanaf 5 augustus staat Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy Vs. The Reverend op Netflix.Unbreakable Kimmy Schmidt van Tina Fey en Robert Carlock eindigde na een vierde seizoen, maar de cast kwam nog een keer samen voor een interactieve special. In de special kan Kimmy verschillende paden bewandelen naar haar bruiloft. Daniel Radcliffe (Miracle Workers (2019)) kreeg ook een rol in Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy Vs. The Reverend.
Vorige aflevering
Kimmy Says Bye!
04x12
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 16:09
Comic Con is voorbij, het nieuws komt nu mondjesmaat binnen. We hebben het nieuws van 27 juli tot en met 2 augustus voor je verzameld.
Vandaag, 09:00
De nieuwe dramaserie Filthy Rich (US) gaat eind september in première en het eerste seizoen van L.A.'s Finest wordt vanaf eind september uitgezonden bij FOX.
Gisteren, 12:00
Als er niets meer verandert gaan de opnames van de Amerikaanse actie politieserie S.W.A.T. (2017) aankomende week weer van start.
Gisteren, 11:00
1
Damon Wayans Jr. (Happy Together (2018)) zal de hoofdrol spelen in een nieuwe actie komedieserie van David Caspe, Matthew en Daniel Libman voor Peacock.
Gisteren, 10:00
Er komt een einde aan La Casa de Papel. Het Spaanse succes van Netflix zal met het recent aangekondigde vierde seizoen (vijfde deel) eindigen.
Gisteren, 09:00
3