Vienna Blood

7.6 / 10
90 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Vienna Blood vernieuwd met een tweede seizoen

De Britse misdaadserie Vienna Blood, met Matthew Beard (Kiss Me First), is vernieuwd met een tweede seizoen.

Vienna Blood is vernieuwd door het Duitse ZDF en het Oostenrijkse ORF, ook BBC Two en PBS werken weer aan de serie. Steve Thompson (Sherlock) zal het tweede seizoen schrijven en Robert Dornhelm (War and Peace) is verantwoordelijk voor de regie. Het tweede seizoen wordt volgend jaar verwacht, de productie start volgende maand.

In Vienna Blood wordt Dr. Max Liebermann (Matthew Beard, Kiss Me First) begin twintigste eeuw opgeroepen door inspecteur Oskar Rheinhardt van de Weense politie om te helpen bij het zoeken naar de moordenaar, van een jonge vrouw die dood werd gevonden. De serie is een bewerking van het gelijknamige boek van Frank Tallis.

Vorige aflevering
The Lost Child
The Lost Child
01x03
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Voor het aankomende televisieseizoen van 2021-22 heeft FOX de serie Monarch besteld. De serie is een dramaserie over en met countrymuziek.
Vandaag, 11:00
Hoofdrolspeelster Stana Katic zegt dat er een einde komt aan Absentia, het derde seizoen zal de laatste zijn van de Amerikaanse misdaadserie bij Amazon.
Vandaag, 10:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Enslaved. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
In 2019 bestelde Apple TV+ de dramedyserie Mr. Corman, nu heeft Apple TV+ heeft de premièredatum van Mr. Corman bekend gemaakt.
Gisteren, 13:00
HBO Max heeft Love and Death van David E. Kelley (Big Little Lies) besteld. Elizabeth Olsen (Marvel's WandaVision) zal te zien zijn in een van de hoofdrollen.
Gisteren, 12:00
Julianne Nicholson (The Outsider (2020)) is gecast voor de hoofdrol in de seriebewerking van de bestseller Separation Anxiety van Laura Zigman.
Gisteren, 11:00