Vienna Blood

7.6 / 10
90 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Vienna Blood vernieuwd met een tweede seizoen

De Britse misdaadserie Vienna Blood, met Matthew Beard (Kiss Me First), is vernieuwd met een tweede seizoen.

Vienna Blood is vernieuwd door het Duitse ZDF en het Oostenrijkse ORF, ook BBC Two en PBS werken weer aan de serie. Steve Thompson (Sherlock) zal het tweede seizoen schrijven en Robert Dornhelm (War and Peace) is verantwoordelijk voor de regie. Het tweede seizoen wordt volgend jaar verwacht, de productie start volgende maand.

In Vienna Blood wordt Dr. Max Liebermann (Matthew Beard, Kiss Me First) begin twintigste eeuw opgeroepen door inspecteur Oskar Rheinhardt van de Weense politie om te helpen bij het zoeken naar de moordenaar, van een jonge vrouw die dood werd gevonden. De serie is een bewerking van het gelijknamige boek van Frank Tallis.

Vorige aflevering
The Lost Child
The Lost Child
01x03
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Vandaag, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Vandaag, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
Gisteren, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
Gisteren, 13:00
2
Het tweede seizoen van de Britse romantische fantasieserie A discovery of Witches verschijnt volgend jaar januari, het seizoen werd in 2018 besteld.
Gisteren, 12:00
1
Het productiebedrijf Bad Robot van J.J. Abrams bewerkt Untamed van Glennon Doyle tot een serie. Het boek werd dit jaar gepubliceerd.
Gisteren, 10:00