Dead to Me

7.6 / 10
31 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Dead To Me vernieuwd met een derde seizoen en laatste seizoen

Netflix heeft de populaire Amerikaanse komedie serie Dead To Me vernieuwd met een derde seizoen en Liz Feldman tekent een contract voor de toekomst.

Het aangekondigde derde seizoen, zal ook het laatste seizoen zijn. Onder een contract met Netflix, zal bedenker Liz Feldman (One Big Happy) voor het derde seizoen weer dienen als showrunner en uitvoerend producent. Het is nog niet de laatste serie die Feldman voor de streamingdienst maakt, volgens het recent ondertekende contract gaat Feldman in de toekomst meerdere series voor Netflix ontwikkelen.

Dead To Me was in 2019 de op drie na best bekeken serie van Netflix. Het eerste seizoen van de komedieserie werd in de Verenigde Staten tijdens de eerste maand na de première door dertig miljoen huishoudens bekeken. Het tweede seizoen verscheen afgelopen mei op Netflix.


Dead to Me gaat over de vriendschap tussen weduwe Jen (Christina Applegate, Up All Night), die vastbesloten is om de recente moord op haar man op te lossen en vrije geest Judy (Linda Cardellini, Bloodline), die rondloopt met een schokkend geheim.
Vorige aflevering
Where Do We Go From Here
Where Do We Go From Here
02x10
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Vandaag, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Vandaag, 14:08
ABC heeft de thrillerserie The Women van Jennifer Johnson (Designated Survivor) en Glenn Porter besteld.
Vandaag, 13:00
De laatste afleveringen van het tweede seizoen van de Amerikaanse bovennatuurlijkeserie Light As A Feather zijn binnenkort te bekijken bij Videoland.
Vandaag, 12:00
Het vijfde seizoen van Fear The Walking Dead is vanaf midden augustus te bekijken bij Amazon Prime Video.
Vandaag, 10:00
1
De Amerikaanse misdaadserie Hunters (2020) met Al Pacino is vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging eerder dit jaar in première.
Vandaag, 09:00
1