Tjockare an vatten

7.8 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.8 / 10
3seizoenen/27afleveringen/2014 - heden
NetwerkSVT
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:43 min2014 - heden
Genres:Drama
Netwerk:SVT
Tjockare an vatten is een Zweedse dramaserie van de zender SVT. De serie ging in première op 27 januari 2014.

Anna-Lisa Waldemar runt een populair familiepension op het schitterende eiland Sunnanö in de Zweedse archipel, samen met haar zoon Oskar. Zonder zijn medeweten nodigt ze zijn broer Lasse en zus Jonna uit voor de seizoensopening. Oskar is nauwelijks van deze schok bekomen wanneer zijn wereld ineenstort: Anna-Lisa wordt dood aangetroffen en haar testament bevat strikte bepalingen voor de drie kinderen. Gedurende het hele seizoen moeten zij samen het pension runnen, anders erven ze helemaal niets. Het is haar laatste poging haar kinderen te herenigen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 3
0 / 7

Recensies (1)

Tjockare an vatten - Seizoen 2 (DVD)

6.5

Nieuws (5)

Het nieuws uit de week van 6 juli tot en met 12 juli hebben we weer voor je verzameld.
ma 13 juli
1
Het derde seizoen van de Zweedse dramaserie Tjockare an vatten, ook bekend als Thicker than Water, is volgende week online verkrijgbaar bij Lumière.
za 11 juli
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe ga je je tijd vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
6 apr 2020
5

Populaire reacties (5)

-
23 jan 2015
Weer een Scandinavische serie. Beetje in de geest van the legacy. Overleden moeder en een testament. Maar toch anders. En ook minder van niveau. Iets wat deze film vermakelijk maakt ipv boeiend. Het probleem is een beetje dat het allemaal iets te doorzichtig is, en je ziet alles van meters ver aankomen. En doorvragen wordt niet gedaan. Ze beginnen een dialoog, maar zetten niet door. Waar wij op de bank dat wel zouden doen. Minpunt. Snap het wel. Ze willen het verhaal rekken, maar dit is dan te makkelijk. Toch is hij vermakelijk, omdat je toch mee voeld. Zeker met Oscar. Oscar is de sjachrijn die in elk verhaallijntjes achterblijft, struikeld of misslaat. Maar is ook de comedy noot van de serie. Kijk deze, maar nogmaals... Ontspannen!
Ik heb er nog twee te gaan....
-
08 jan 2017
Zeer fijne serie. Ik heb me bijzonder vermaakt met de sfeer, mensen, omgeving.

Vergelijkbare series

Forbrydelsen
3 stemmen
Borgen
3 stemmen
Bron/Broen
3 stemmen
The Fall
2 stemmen
Midnight Sun
2 stemmen