Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Adil El Arbi en Bilall Fallah werken aan Netflix-serie Grond

Netflix kondigt een nieuwe Belgische serie, genaamd Grond aan. Het duo Adil El Arbi (Snowfall) en Bilall Fallah (Snowfall) werken aan de nieuwe serie.

Adil El Arbi (Snowfall) en Bilall Fallah (Snowfall) hadden kortgeleden nog succes in Hollywood met de film Bad Boys for Life, die zij regisseerden. Nu gaat het Belgische duo een Belgische serie maken voor Netflix. In Grond erven een broer en zus een repatriëringsbedrijf voor begrafenissen, ze besluiten Marokkaanse grond naar België te brengen om overleden moslims in te begraven.Begin deze maand kondigde Netflix ook al een tweede seizoen van de Belgische serie Into the Night aan. Daarnaast wordt Janey van Ierland vanaf augustus de eerste content manager bij Netflix voor de Benelux. Deze aanstelling geeft aan dat Netflix in de aankomende jaren nog meer in Nederlandse en Belgische producties wil investeren.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Dirty Diana gaat in productie bij Amazon, de serie is gebaseerd op de gelijknamige populaire podcast van Shana Feste. Demi Moore speelt de hoofdrol in de serie.
Gisteren, 09:00
Vanaf begin oktober is het eerste seizoen van de Amerikaanse fantasieserie Siren (2018) met Eline Powell (Game of Thrones) te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
zaterdag, 16:00
Hoofdrolspeelster Liv Tyler verlaat de Amerikaanse dramaserie 9-1-1: Lone Star voor het tweede seizoen, mogelijk door de gevolgen van het coronavirus.
zaterdag, 15:00
Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
vrijdag, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03