War of the Worlds (2019)

7.2 / 10
47 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
13
0
Bekijk stemmen

War of the Worlds (2019) vernieuwd met een tweede seizoen

De Amerikaanse sciencefictionserie War of the Worlds (2019) is vernieuwd met een tweede seizoen. De productie kan binnen kort al van start gaan.

Het eerste seizoen van War of the Worlds (2019) ging vorig jaar in première. Er is nu een tweede seizoen besteld. Naar verluid zal de productie aankomende maandag al van start gaan. Van alle series met een script uit het Verenigd Koninkrijk is War of the Worlds (2019) de eerste serie waarvan de productie weer van start gaat, sinds de uitbraak van het coronavirus.

"Gelukkig speelt de serie zich af in een wereld waar niet zo veel mensen in leven, hierdoor kunnen wij door creatief te werken aan de slag." zei regisseur Johnny Capps (Merlin) tegen Amerikaanse media. In War of the Worlds (2019) detecteren astronomen een transmissie van een ander sterrenstelsel. Binnen enkele dagen wordt de mensheid bijna uitgeroeid door een verwoestende aanval en blijven er mensen achter in een griezelig verlaten wereld.


War of the Worlds (2019)
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
02x08
Leuk?
13
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

OWN heeft de premièredatum van het zesde seizoen van Queen Sugar bekend gemaakt. Daarnaast is er ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse dramaserie.
Vandaag, 13:00
Het laatste seizoen van La Casa de Papel verschijnt in twee delen, het eerste deel start aankomende maand. Bekijk nu de trailer die Netflix heeft uitgebracht.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Showtime heeft een vijfde seizoen van The Chi aangekondigd. De Amerikaanse dramaserie werd net na de finale van het vierde seizoen vernieuwd.
Vandaag, 10:00
Amazon Prime Video maakt de premièredatum van de The Lord of the Rings serie bekend. Daarnaast is er ook een foto gedeeld.
Vandaag, 09:00
3
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Atlantic Crossing. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00