Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Derde seizoen Tjockare an vatten binnenkort beschikbaar bij Lumière

Derde seizoen Tjockare an vatten binnenkort beschikbaar bij Lumière

Het derde seizoen van de Zweedse dramaserie Tjockare an vatten, ook bekend als Thicker than Water, is volgende week online verkrijgbaar bij Lumière.
De eerste twee seizoenen van Tjockare an vatten, ook bekend als Thicker than Water, zijn al online verkrijgbaar op de website van Lumière. Het derde seizoen van de dramaserie is vanaf 17 juli beschikbaar bij lumiereseries.com. Op Lumière is de serie te vinden onder de Engelse naam, Thicker than Water.

In Tjockare an vatten runt Anna-Lisa Waldemar, samen met haar zoon Oskar, een populair familiepension op het eiland Sunnanö in Zweden. Zonder zijn medeweten nodigt ze zijn broer Lasse en zus Jonna uit. Anna-Lisa wordt dood aangetroffen en haar testament bevat strikte bepalingen voor de drie kinderen. Het is haar laatste poging haar kinderen te herenigen.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

mmvandoorn
27 september 2020, 18:04
Na het eerste seizoen zat ik niet echt te wachten op het tweede. Het tweede seizoen is gelukkig veel sneller, er gebeurt meer en de invloed van gebeurtenissen uit het verleden wordt duidelijker. Laat het derde seizoen maar komen!
0
Log in om een reactie achter te laten