The Last Kingdom

8,0 / 10
58 min
Avontuur, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

The Last Kingdom vernieuwd met een vijfde seizoen

Netflix heeft de Britse historische avonturenserie The Last Kingdom vernieuwd met een vijfde seizoen, het vierde seizoen is in de Benelux nog niet te zien bij Netflix.

The Last Kingdom is door Netflix vernieuwd met een vijfde seizoen. Netflix nam in 2018 de serie over van BBC Two. Het wordt het derde seizoen, dat volledig geproduceerd is door Netflix. De serie is gebaseerd op The Saxon Stories boeken van Bernard Cornwell, het vijfde seizoen is gebaseerd op de boeken The Warriors of the Storm en The Flame Bearer.


Ondanks dat het vierde seizoen was aangekondigd door Netflix verscheen het niet op 26 april in Nederland. Het vierde seizoen van de avonturenserie is vanaf eind juli al wel te bekijken op BBC First. In de Benelux heeft Netflix nog niet de volledige rechten van The Last Kingdom, hier liggen ze nog deels bij BBC.
Vorige aflevering
Episode 10
Episode 10
04x10
Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Vandaag, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Vandaag, 14:08
ABC heeft de thrillerserie The Women van Jennifer Johnson (Designated Survivor) en Glenn Porter besteld.
Vandaag, 13:00
De laatste afleveringen van het tweede seizoen van de Amerikaanse bovennatuurlijkeserie Light As A Feather zijn binnenkort te bekijken bij Videoland.
Vandaag, 12:00
Het vijfde seizoen van Fear The Walking Dead is vanaf midden augustus te bekijken bij Amazon Prime Video.
Vandaag, 10:00
1
De Amerikaanse misdaadserie Hunters (2020) met Al Pacino is vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging eerder dit jaar in première.
Vandaag, 09:00
1