The Crown

8.3 / 10
56 min
Drama, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
11
0
Bekijk stemmen

The Crown krijgt toch een zesde seizoen

Netflix heeft toch een zesde seizoen van The Crown aangekondigd, het aankomende vijfde seizoen zou eigenlijk de laatste zijn geweest.

Hoewel er eerder bekend werd gemaakt dat de serie over het Britse koningshuis na het vijfde seizoen zou stoppen, is er toch een zesde seizoen van The Crown aangekondigd door Netflix. Het oorspronkelijke plan van de makers, om het verhaal in zes seizoenen te vertellen, wordt hiermee toch voldaan. Het zesde seizoen komt niet dichter bij het heden, maar het zal de makers in staat stellen om dezelfde periode in meer details te kunnen vertellen.

Maker Peter Morgan (The Jury) gaf in februari nog wel aan dat hij zijn originele plannen had gewijzigd en vijf seizoenen "het perfecte moment" vond om te stoppen, maar hier is hij nu dus weer op terug gekomen. "Toen we begonnen met het bespreken van de verhaallijnen voor het vijfde seizoen werd het al snel duidelijk dat we, om recht te doen aan de rijkdom en complexiteit van het verhaal, terug moeten gaan naar het oorspronkelijke plan en zes seizoenen moeten maken."

Vorige aflevering
War
War
04x10
Leuk?
11
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Er zullen meer mysteries en misdaden zijn die moeten worden opgelost in het televisieseizoen 2021-22. ABC heeft Big Sky vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 16:00
The Baker Street Irregulars zullen geen bovennatuurlijke misdaden meer oplossen voor Netflix.
Vandaag, 15:00
2
'Laat de zwendel beginnen'. IMDb.TV heeft de premièredatum aangekondigd voor de nieuwe serie Leverage: Redemption.
Vandaag, 14:00
FX heeft de Amerikaanse misdaadserie Mayans MC (2018) vernieuwd met een vierde seizoen. De laatste aflevering van het derde seizoen wordt deze maand uitgezonden.
Vandaag, 13:00
Naast oude bekenden zullen er ook nieuwe personage verschijnen in CSI: Vegas, de vervolgserie van CSI. CSI: Vegas werd vorige maand aangekondigd voor CBS.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56