The Crown

8.4 / 10
56 min
Drama, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
10
0
Bekijk stemmen

The Crown krijgt toch een zesde seizoen

Netflix heeft toch een zesde seizoen van The Crown aangekondigd, het aankomende vijfde seizoen zou eigenlijk de laatste zijn geweest.

Hoewel er eerder bekend werd gemaakt dat de serie over het Britse koningshuis na het vijfde seizoen zou stoppen, is er toch een zesde seizoen van The Crown aangekondigd door Netflix. Het oorspronkelijke plan van de makers, om het verhaal in zes seizoenen te vertellen, wordt hiermee toch voldaan. Het zesde seizoen komt niet dichter bij het heden, maar het zal de makers in staat stellen om dezelfde periode in meer details te kunnen vertellen.

Maker Peter Morgan (The Jury) gaf in februari nog wel aan dat hij zijn originele plannen had gewijzigd en vijf seizoenen "het perfecte moment" vond om te stoppen, maar hier is hij nu dus weer op terug gekomen. "Toen we begonnen met het bespreken van de verhaallijnen voor het vijfde seizoen werd het al snel duidelijk dat we, om recht te doen aan de rijkdom en complexiteit van het verhaal, terug moeten gaan naar het oorspronkelijke plan en zes seizoenen moeten maken."

Vorige aflevering
Cri de Coeur
Cri de Coeur
03x10
Leuk?
10
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 16:09
Comic Con is voorbij, het nieuws komt nu mondjesmaat binnen. We hebben het nieuws van 27 juli tot en met 2 augustus voor je verzameld.
Vandaag, 09:00
De nieuwe dramaserie Filthy Rich (US) gaat eind september in première en het eerste seizoen van L.A.'s Finest wordt vanaf eind september uitgezonden bij FOX.
Gisteren, 12:00
Als er niets meer verandert gaan de opnames van de Amerikaanse actie politieserie S.W.A.T. (2017) aankomende week weer van start.
Gisteren, 11:00
1
Damon Wayans Jr. (Happy Together (2018)) zal de hoofdrol spelen in een nieuwe actie komedieserie van David Caspe, Matthew en Daniel Libman voor Peacock.
Gisteren, 10:00
Er komt een einde aan La Casa de Papel. Het Spaanse succes van Netflix zal met het recent aangekondigde vierde seizoen (vijfde deel) eindigen.
Gisteren, 09:00
3