The Crown

8.4 / 10
56 min
Drama, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Lesley Manville speelt Prinses Margaret in laatste seizoen The Crown

Actrice Lesley Manville (Love Life (2020)) neemt het stokje over van Helena Bonham Carter (Love, Nina) voor het vijfde en laatste seizoen van The Crown.

Ondanks het coronavirus werd de productie van het vierde seizoen van The Crown niet stilgelegd, de opnames konden nog op tijd worden afgerond. Het vierde wordt eind 2020 verwacht. Ondertussen wordt er al hard aan het vijfde en daarmee laatste seizoen gewerkt.

Lesley Manville (Love Life (2020)) gaat prinses Margaret, het zusje van koningin Elizabeth, spelen in het laatste seizoen. De rol werd in de serie eerder vertolkt door Vanessa Kirby (The Frankenstein Chronicles) en Helena Bonham Carter (Love, Nina). Sinds het derde seizoen wordt koningin Elizabeth niet meer door Claire Foy (Crossbones), maar door Olivia Colman (Broadchurch) gespeeld. Imelda Staunton (Psychoville) neemt in het laatste seizoen het stokje over van Colman.

Vorige aflevering
Cri de Coeur
Cri de Coeur
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_renzoroy
09 jul 2020 23:10 -
Netflix heeft zojuist aangekondigd dat er ook nog een 6e seizoen gaat komen.
Reageer

Laatste nieuws

Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Vandaag, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Vandaag, 14:08
ABC heeft de thrillerserie The Women van Jennifer Johnson (Designated Survivor) en Glenn Porter besteld.
Vandaag, 13:00
De laatste afleveringen van het tweede seizoen van de Amerikaanse bovennatuurlijkeserie Light As A Feather zijn binnenkort te bekijken bij Videoland.
Vandaag, 12:00
Het vijfde seizoen van Fear The Walking Dead is vanaf midden augustus te bekijken bij Amazon Prime Video.
Vandaag, 10:00
1
De Amerikaanse misdaadserie Hunters (2020) met Al Pacino is vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging eerder dit jaar in première.
Vandaag, 09:00
1