The Crown

8.3 / 10
56 min
Drama, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Lesley Manville speelt Prinses Margaret in laatste seizoen The Crown

Actrice Lesley Manville (Love Life (2020)) neemt het stokje over van Helena Bonham Carter (Love, Nina) voor het vijfde en laatste seizoen van The Crown.

Ondanks het coronavirus werd de productie van het vierde seizoen van The Crown niet stilgelegd, de opnames konden nog op tijd worden afgerond. Het vierde wordt eind 2020 verwacht. Ondertussen wordt er al hard aan het vijfde en daarmee laatste seizoen gewerkt.

Lesley Manville (Love Life (2020)) gaat prinses Margaret, het zusje van koningin Elizabeth, spelen in het laatste seizoen. De rol werd in de serie eerder vertolkt door Vanessa Kirby (The Frankenstein Chronicles) en Helena Bonham Carter (Love, Nina). Sinds het derde seizoen wordt koningin Elizabeth niet meer door Claire Foy (Crossbones), maar door Olivia Colman (Broadchurch) gespeeld. Imelda Staunton (Psychoville) neemt in het laatste seizoen het stokje over van Colman.

Vorige aflevering
War
War
04x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_renzoroy
09 jul 2020 23:10 -
Netflix heeft zojuist aangekondigd dat er ook nog een 6e seizoen gaat komen.
Reageer

Laatste nieuws

Via Ziggo was het zesde seizoen van Vikings al te zien, maar nu komen de allerlaatste tien aflevering naar Netflix.
Vandaag, 13:00
Het vijfde seizoen van Van Helsing is het allerlaatste seizoen voor de verre verwant van Abram Van Helsing - vampierjager.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Naast het eerste en tweede seizoen van S.W.A.T. (2017), zal binnenkort ook het derde seizoen te bekijken zijn bij Videoland. Het seizoen verschijnt begin volgende maand.
Gisteren, 16:00
The CW heeft bekend gemaakt wanneer ze de pilot van All American: Homecoming gaan uitzenden. Het is een spin-off van All American (2018).
Gisteren, 15:00
Amazon Prime Video heeft de hoofdrolspeler voor de nieuwe serie Expats bekend gemaakt. De serie is een bewerking van de bestseller The Expatriates.
Gisteren, 14:02