The Last Kingdom

8,0 / 10
58 min
Avontuur, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
3seizoenen/26afleveringen/2015 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:58 min2015 - heden
Netwerk:Netflix
The Last Kingdom is een Britse historische avonturenserie van Netflix (voorheen ook BBC Two). De serie ging in première op 10 oktober 2015.

The Last Kingdom, is een serie van heldendaden en epische gevechten maar met een thematische diepte die politiek, religie, oorlogvoering, moed, liefde, loyaliteit en onze universele zoektocht naar identiteit omvat. Met een combinatie van echte historische figuren en gebeurtenissen met fictieve personages, is het een verhaal van hoe een volk hun kracht combineert onder één van de meest iconische koningen uit de geschiedenis om hun land voor zichzelf te heroveren en om een land op te bouwen die ze thuis kunnen noemen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 3
0 / 10

Recensies (7)

The Last Kingdom - Seizoen 3 (DVD)

8

The Last Kingdom - Seizoen 3

8.5

Nieuws (48)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 6 januari
1
De eerste zeven categorieën genomineerden van de Serie van het Jaar en nog veel meer nieuws in het weekoverzicht van de laatste week van 2019.
ma 30 december
Het derde seizoen, met een Nederlands tintje, zal in januari 2020 te zien zijn bij Netflix Nederland. De historische dramaserie The Last Kingdom is ook al vernieuwd met een vierde seizoen.
zo 29 december

Populaire reacties (12)

8
13 jan 2020
Seizoen 3 in een paar dagen bekeken. Zeer de moeite waard. Verhaallijn is sterk en boeiend tot aan het eind.
8
23 apr 2017
Na Vikings even wennen, maar absoluut het kijken waard.

Vergelijkbare series

Game of Thrones
47 stemmen
The Blacklist
11 stemmen
The 100
8 stemmen
Vikings
5 stemmen
Rome
4 stemmen
Prison Break
3 stemmen