The Last Kingdom

8,0 / 10
58 min
Avontuur, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
4seizoenen/26afleveringen/2015 - heden
NetwerkNetflix
4x1 26 april 2020Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:58 min2015 - heden
Netwerk:Netflix
The Last Kingdom is een Britse historische avonturenserie van Netflix (voorheen ook BBC Two). De serie ging in première op 10 oktober 2015.

The Last Kingdom, is een serie van heldendaden en epische gevechten maar met een thematische diepte die politiek, religie, oorlogvoering, moed, liefde, loyaliteit en onze universele zoektocht naar identiteit omvat. Met een combinatie van echte historische figuren en gebeurtenissen met fictieve personages, is het een verhaal van hoe een volk hun kracht combineert onder één van de meest iconische koningen uit de geschiedenis om hun land voor zichzelf te heroveren en om een land op te bouwen die ze thuis kunnen noemen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 3
0 / 10
Seizoen 4
0 / 0

Recensies (7)

The Last Kingdom - Seizoen 3 (DVD)

8

The Last Kingdom - Seizoen 3

8.5

Nieuws (54)

De corona-crisis raakt iedereen. Van de kleine zelfstandige tot de huisvrouw/man tot de directeur m/v. Maar ook in televisieland ontkomen ze niet aan het virus direct of indirect.
ma 30 maart
In de week van 16 tot en met 22 maart is er veel gebeurd in Nederland. Ook op serie gebied is er wel nieuws al schuift dat nu heel langzaam naar de achtergrond. De podacst, een prijsvraag en meer nieuws uit week 12.
ma 23 maart
Een beetje vroeger dan je van ons gewend bent, maar hier is de nieuwe podcast van maart. Met uiteraard weer de serie van de maand, nieuws en wvttk.
za 21 maart
4

Populaire reacties (13)

8
13 jan 2020
Seizoen 3 in een paar dagen bekeken. Zeer de moeite waard. Verhaallijn is sterk en boeiend tot aan het eind.
-
23 apr 2017
Na Vikings even wennen, maar absoluut het kijken waard.

Vergelijkbare series

Game of Thrones
48 stemmen
The Blacklist
11 stemmen
The 100
9 stemmen
Vikings
5 stemmen
Rome
4 stemmen
Prison Break
3 stemmen