War of the Worlds (2019)

7.1 / 10
45 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.1 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2019 - heden
NetwerkFOX
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Ziggo
Looptijd:45 min2019 - heden
Netwerk:FOX
War of the Worlds (2019) is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender FOX. De serie ging in première op 28 oktober 2019.

In deze nieuwe versie van War of the Worlds (2019), wanneer astronomen een transmissie van een ander sterrenstelsel detecteren, is dit het definitieve bewijs van intelligent buitenaards leven. De wereldbevolking wacht op verder contact met ingehouden adem, maar hoeft niet lang te wachten. Binnen enkele dagen is de mensheid bijna uitgeroeid, met slechts kleine herinneringen van de mensheid achterlatend in een griezelig verlaten wereld. Terwijl buitenaardse schepen aan de hemel verschijnen, stellen de overlevenden een brandende vraag - wie zijn deze aanvallers en waarom zijn ze in de ban van onze vernietiging?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (2)

War of the Worlds (2019) - Seizoen 1

7.5

War of the Worlds (2019) - Eerste aflevering

9.5

Nieuws (11)

Het nieuws uit de week van 6 juli tot en met 12 juli hebben we weer voor je verzameld.
ma 13 juli
1
De Amerikaanse sciencefictionserie War of the Worlds (2019) is vernieuwd met een tweede seizoen. De productie kan binnen kort al van start gaan.
za 11 juli
Hulu heeft de trailer voor de Amerikaanse dramaserie Normal People naar buiten gebracht. De serie is vanaf eind april te zien op Hulu.
7 apr 2020

Populaire reacties (9)

5
06 nov 2019
Ik had meer een War of the worlds verwacht als die uit 2005 met Tom Cruise, maar het is verre van dat. Het SF gedeelte is minimaal en het gaat vooral om het tenenkrommend menselijk drama. Heb tot en met aflevering 7 gekeken en veel verandert er niet: hoe kan ik in een levensbedreigende situatie me vooral bezighouden met futiliteiten? Ja, hoop dat seizoen 2 stukken beter is, als die er komt. Van mij voor nu een 5.
5
05 nov 2019
Ik heb op Fox de eerste 2 aflevering gezien. Wel een trage start, wennen want met SF zit je er normaal snel in. Nu nog weinig actie en meer karakterontwikkeling. Voor nu een 5. Eens kijken of het nog beter wordt en wat de vijand gaat doen.

Vergelijkbare series