Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 24

Weekoverzicht 24

Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 11 tot en met 16 juni voor je op een rijtje gezet.

Weetjes


Netflix en La Casa de Papel


Er komen nog steeds veel vragen binnen over de seizoenen en afleveringen van de populaire Spaanse misdaadserie La Casa de Papel.

Algemeen Serienieuws


Chernobyl


De Belgische zender Canvas gaat Chernobyl uitzenden. De goed ontvangen serie zal vanaf april volgend jaar op de Belgische televisie te zien zijn.

Datums Series


CBS


CBS heeft de start- en premièredatums bekend gemaakt van hun 2019-2020 schema.

Divorce (2016)


Het nieuwe seizoen van de HBO-serie Divorce (2016) start op 1 juli bij HBO. Bij Ziggo zal de serie te zien zijn vanaf 2 juli.

Pennyworth


Pennyworth is een nieuwe Amerikaanse actieserie van de zender EPIX. De serie gaat in première op 28 juli 2019.

Nieuwe Series


Aurora Rising


MGM Television gaat een televisieserie maken op basis van het boek Aurora Rising van Amie Kaufman en Jay Kristoffs.

Dune: The Sisterhood


Het streamingplatform WarnerMedia heeft de nieuwe serie Dune: The Sisterhood besteld, gebaseerd op Frank Herbert's klassieke roman Dune.

Family Reunion


Netflix komt met de nieuwe komedieserie Family Reunion. De serie is te zien vanaf 10 juli.

I Am Not Okay With This


Netflix heeft een nieuwe coming-of-age serie in petto. De streamingdienst heeft de casting-details aangekondigd voor hun aanstaande serie I Am Not Okay With This.

Industry


Lena Dunham, die eerder de serie Girls maakte, gaat weer een serie produceren voor de zender HBO. Het gaat om Industry, een achtdelige serie die zich afspeelt in de wereld van financiën.

Love, Simon


Het nieuwe streamingplatform Disney+ maakt een televisieserie op basis van de lhbt-speelfilm Love, Simon.

Naamloze Amazon-serie


Sandra Bullock en Oscarwinnaars Akiva Goldsman en John Legend zijn de uitvoerend producenten voor de nieuwe dramedy vol met zang en dans bij Amazon.

The Pale Horse


Amazon Prime Video en de BBC hebben al eerder samengewerkt: Ordeal by Innocence en The ABC Murders. Daar komt nu de nieuwe miniserie The Pale Horse bij.

Paradise Lost


Samen met Spectrum Originals heeft Paramount Network een order afgerond voor de nieuwe serie Paradise Lost. Ook de cast is bekend gemaakt.

The Third Day


Na Chernobyl gaan HBO en Sky op voor de nieuwe gelimiteerde serie The Third Day met Jude Law in de hoofdrol.

White Lines


De tiendelige Brits-Spaanse misdaadserie met als titel White Lines wordt vanaf deze maand opgenomen in Spanje. De komst van de serie werd al in juli 2018 bekendgemaakt door Netflix.

Vernieuwde Series


L.A.’s Finest


L.A.'s Finest is een Amerikaanse misdaadserie van de zender Spectrum. Het eerste seizoen werd op 17 juni 2019 afgesloten. Er komt zeker een tweede seizoen.

Love, Death & Robots


Love, Death & Robots is een Amerikaanse animatieserie. Het eerste seizoen is sinds 15 maart te zien bij Netflix en bestaat uit achttien afleveringen. De serie gaat op voor een tweede seizoen.

Russian Doll


Russian Doll is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Het eerste seizoen is te zien sinds 1 februari 2019 en bestaat uit acht afleveringen. En de streamingdienst heeft laten weten dat er een tweede seizoen gaat komen.

Casting Nieuws


The Hunt (2019)


De Amazon Prime Video-serie The Hunt (2019) werd in 2017 al aangekondigd. Nu is aangekondigd dat de dramaserie met Al Pacino castleden erbij gaat krijgen.

Ozark


Ozark is een Amerikaanse misdaadserie van Netflix. In augustus 2018 verscheen het tweede seizoen. Momenteel wordt er gewerkt aan het derde seizoen. En er is meer bekend gemaakt over de castinglijst.

Trailers, Promo’s, Teasers en Interviews


Succession


Succession is een Amerikaanse dramaserie van de zender HBO. De serie ging in première in 2018. HBO heeft nu laten weten dat het tweede seizoen van start gaat op 11 augustus en er is een nieuwe teaser gelanceerd.

Veronica Mars


Vanaf 26 juli 2019 verschijnt er een vierde seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Veronica Mars bij Hulu. De serie ging van start in 2004 en stopte in 2007 bij The CW. Er is een extra lange trailer uitgebracht.

MijnSerie nieuws


Column


- Uitgelicht: Misdaadserie When They See Us maakt grote indruk
Linda Fairstein gold lange tijd als een van de meest gewaardeerde openbare aanklagers van de Verenigde Staten, maar tegenwoordig is er weinig van haar sterrenstatus over.

Kijkcijfers: Week 23


Ook deze week een overzicht van de best bekeken series van de week van 3 tot en met 9 juni in Amerika.

Populairste series


Op vrijdag bekijkt MijnSerie wat nou de populairste series waren op MijnSerie van die week.

Prijsvraag antwoord


- Het antwoord op de prijsvraag van Gomorra (2014): Gomorra (2014) is een Italiaanse serie die gebaseerd is op het gelijknamige boek. Maar wie schreef dat boek?, was Robert Saviano. Weetje: In 2006 ontving hij voor het boek Gomorra de Premio Viareggio, de Premio Giancarlo Siani en de Premio Stephen Dedalus. In 2011 won de schrijver de Olof Palmeprijs.
Alle prijswinnaars gefeliciteerd met jullie prijs.

Recensies


Ook deze maand heeft ons geweldige team van recensenten weer uitstekende recensies geschreven over verschillende series. Klik hier om de recensies te lezen en kom erachter of je nog een serie kan toevoegen aan of verwijderen van je kijklijst.

Tips


Series toevoegen, wijzigen en/of aanpassen; Hoe doe je dat?


Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en/of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.

Vacatures


Gezocht: schrijvers voor recensies, nieuwsberichten en columns


De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht juni 2019 die in week 25 van start of in première zullen gaan.

-

Maandag 17 juni


Baptiste – Seizoen 1 (Netflix) The Missing – Seizoen 3

-

Dinsdag 18 juni


20.00 – Ackley Bridge – Seizoen 3 (Channel 4)

-

Zaterdag 22 juni


21.00 – Arthdal Chronicles – Seizoen 2 (tvN)

-

Zondag 23 juni


Beecham House – Serie première (ITV)
11.00 – One Piece – Seizoen 21 (Fuji TV)

Wist je Dat?


Bodyguard


Bodyguard mogelijk een tweede seizoen gaat krijgen bij de BBC. Er zijn gesprekken gaande en helemaal zeker is het nog niet. Meer nieuws is er nog niet over te vertellen. Hou MijnSerie in de gaten voor meer nieuws over Bodyguard en andere series.

Met overzichtelijke groet

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten