Baptiste

7.5 / 10
60 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2019 - heden
NetwerkBBC One
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:60 min2019 - heden
Genres:Detective
Netwerk:BBC One
Baptiste is een Britse detectiveserie van de zender BBC One. De serie ging in première op 17 februari 2019.

The Missing spin-off ziet de terugkeer van de inzichtelijke maar eigenzinnige detective Julien Baptiste geschreven door Harry en Jack Williams. Baptiste zal in Amsterdam plaatsvinden en volgt Julien en zijn vrouw tijdens een bezoek aan Nederland. Terwijl ze daar zijn, wordt de reis van het paar onderbroken wanneer de chef van politie (een oude vriendin, toevallig) de hulp van Baptiste vraagt over een lopende zaak, voordat de detective het weet bevind hij zich midden in een onderzoek dat de louche onderwereld van Amsterdam onder de idyllische straten en grachten blootlegt.

NB: Op Netflix wordt de serie uitgezonden als het derde seizoen van The Missing.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (1)

Baptiste - Seizoen 1

7

Nieuws (15)

Een beetje vroeger dan je van ons gewend bent, maar hier is de nieuwe podcast van maart. Met uiteraard weer de serie van de maand, nieuws en wvttk.
21 mrt 2020
4
Het corona-virus heeft niet alleen het dagelijkse leven, de beurzen en de bevolking hard getroffen, maar ook de televisie-industrie merkt de gevolgen van de uitbraak. En het einde is nog lang niet in zicht.
13 mrt 2020
6
Een nieuwe MijnSerie podcast, een nieuwe column van onze nieuwste columnist en heel veel nieuws in het weekoverzicht van 20 tot en met 26 januari.
27 jan 2020

Populaire reacties (5)

8
05 aug 2019
Top serie!
-
20 feb 2020
Komt een 2e seizoen. Goede serie

Vergelijkbare series

The Missing
14 stemmen
Homeland
2 stemmen
Dexter
1 stem