Baptiste

7.4 / 10
60 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.4 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2019 - heden
NetwerkBBC One
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:60 min2019 - heden
Genres:Detective
Netwerk:BBC One
Baptiste is een Britse detectiveserie van de zender BBC One. De serie ging in première op 17 februari 2019.

The Missing spin-off ziet de terugkeer van de inzichtelijke maar eigenzinnige detective Julien Baptiste geschreven door Harry en Jack Williams. Baptiste zal in Amsterdam plaatsvinden en volgt Julien en zijn vrouw tijdens een bezoek aan Nederland. Terwijl ze daar zijn, wordt de reis van het paar onderbroken wanneer de chef van politie (een oude vriendin, toevallig) de hulp van Baptiste vraagt over een lopende zaak, voordat de detective het weet bevind hij zich midden in een onderzoek dat de louche onderwereld van Amsterdam onder de idyllische straten en grachten blootlegt.

NB: Op Netflix wordt de serie uitgezonden als het derde seizoen van The Missing.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (1)

Baptiste - Seizoen 1

7

Nieuws (9)

Serie van de maand: When They See Us. Nieuws over Game of Thrones en Undercover, La Casa de Papel, Baptiste en nog vele andere series worden besproken in aflevering zes.
za 29 juni
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 11 tot en met 16 juni voor je op een rijtje gezet.
ma 17 juni
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 3 tot en met 10 juni voor je op een rijtje gezet.
di 11 juni

Populaire reacties (3)

8
05 aug 2019
Top serie!
5
11 jul 2019
Moord- en prostitutiezaak te Amsterdam met Internationale cast. Europol werkt samen met diverse politiediensten. Doch zeker niet overtuigend. Veel Belgische acteurs zijn commissaris en detectives bij de Amsterdamse Politie, wat voor mij onwaarschijnlijk overkwam. Beetje overdreven verhaal, hakkerig gemonteerd. Niet goed.

Vergelijkbare series

The Missing
11 stemmen
Homeland
2 stemmen
Manhunt
2 stemmen
Dexter
1 stem