Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Ana Ortiz krijgt hoofdrol in de nieuwe Disney-serie Love, Simon

Het nieuwe streamingplatform Disney+ maakt een televisieserie op basis van de lhbt-speelfilm Love, Simon.

Love, Simon draaide vorig jaar in de bioscopen en gaat over een tienerjongen (Nick Robinson) die worstelt met zijn coming-out. Het was de eerste grote Amerikaanse coming of age-film met een homoseksueel hoofdpersonage. Recensenten prezen de film onder meer omdat die voor niet-lhbt's invoelbaar maakte hoe lastig het kan zijn om op jonge leeftijd uit de kast te komen.

De film werd in Nederland onder meer onder de aandacht van het tienerpubliek gebracht door de populaire YouTube-ster Rutger Vink, die op zijn kanaal eerder vertelde over zijn moeilijke coming-out.


Ana Ortiz

In de televisieserie Love, Simon van Disney+ krijgt Ana Ortiz een hoofdrol, zo werd donderdag bekend. Zij is bekend van de serie Ugly Betty. Hoewel de Disney+ serie dezelfde titel zal krijgen als de film (Love, Simon) zal er een ander jong personage worden gevolgd, Victor. Ortiz speelt de moeder van Victor, Isabel. Meer informatie over de acteurs in de Disney+ serie is nog niet bekend. De serie zal in 2020 beschikbaar komen.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_DAVE2804
14 jun 2019 17:10 - 14 jun 2019 17:10
Heel mooi dat Disney+ zich ook met andere dingen gaat bezig houden op hun streamingservice dan alleen Star Wars en Marvel.
Reageer

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
Afgelopen donderdag is de zestienjarige acteur Logan Williams overleden. Williams speelde onder andere in The Flash van The CW.
Gisteren, 15:00
Eind volgende maand verschijnt het tweede seizoen van Before We Die op NPO Plus. Kort daarna is het seizoen ook wekelijks te volgen op NPO 3.
Gisteren, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
zaterdag, 16:00
1
Big Little Lies actrice Nicole Kidman werkt aan een nieuwe serie voor Amazon. De serie is gebaseerd op het aankomende boek van Janelle Brown, Pretty Things.
zaterdag, 15:00
Het derde seizoen van Fauda verschijnt in april op Netflix, de eerste beelden van het nieuwste seizoen zijn nu te bekijken.
zaterdag, 14:00