Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Ana Ortiz krijgt hoofdrol in de nieuwe Disney-serie Love, Simon

Ana Ortiz krijgt hoofdrol in de nieuwe Disney-serie Love, Simon

Het nieuwe streamingplatform Disney+ maakt een televisieserie op basis van de lhbt-speelfilm Love, Simon.
Love, Simon draaide vorig jaar in de bioscopen en gaat over een tienerjongen (Nick Robinson) die worstelt met zijn coming-out. Het was de eerste grote Amerikaanse coming of age-film met een homoseksueel hoofdpersonage. Recensenten prezen de film onder meer omdat die voor niet-lhbt's invoelbaar maakte hoe lastig het kan zijn om op jonge leeftijd uit de kast te komen.

De film werd in Nederland onder meer onder de aandacht van het tienerpubliek gebracht door de populaire YouTube-ster Rutger Vink, die op zijn kanaal eerder vertelde over zijn moeilijke coming-out.


Ana Ortiz

In de televisieserie Love, Simon van Disney+ krijgt Ana Ortiz een hoofdrol, zo werd donderdag bekend. Zij is bekend van de serie Ugly Betty. Hoewel de Disney+ serie dezelfde titel zal krijgen als de film (Love, Simon) zal er een ander jong personage worden gevolgd, Victor. Ortiz speelt de moeder van Victor, Isabel. Meer informatie over de acteurs in de Disney+ serie is nog niet bekend. De serie zal in 2020 beschikbaar komen.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

DAVE2804
DAVE2804 14 juni 2019, 17:10
Heel mooi dat Disney+ zich ook met andere dingen gaat bezig houden op hun streamingservice dan alleen Star Wars en Marvel.
Log in om een reactie achter te laten