Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Paradise Lost nieuwe serie voor Paramount Network

Paradise Lost nieuwe serie voor Paramount Network

Samen met Spectrum Originals heeft Paramount Network een order afgerond voor de nieuwe serie Paradise Lost. Ook de cast is bekend gemaakt.
Paradise Lost, die eerder bekend was onder de werktitel Heaven Of Hell, is een mysterieuze Southern Gothic serie die tien afleveringen gaat krijgen. Naast de serie-order zijn ook de hoofdrolspelers bekend gemaakt die in Paradise Lost een rol gaan spelen. Josh Hartnett (Penny Dreadful, foto) zal samen met Bridget Regan (The Last Ship) de hoofdrol gaan spelen. Maar ook Barbara Hershey (Once Upon a Time), Nick Nolte (Graves), Gail Bean (Snowfall), Danielle Deadwyler (Tyler Perry's The Haves and the Have Nots) en Shane McRae (Sneaky Pete) zullen te zien zijn.



De serie is gecreëerd en geschreven door Rodes Fishburne (Blood & Oil) en gaat over een psychiater (Regan, foto) die met haar familie van Californië naar de geboortestad van haar echtgenoot (Hartnett) in Mississippi verhuist. Daar ontdekt ze schandelijke geheimen die onherroepelijk de levens van alle betrokkenen zal veranderen. De opnames zullen binnenkort van start gaan in Baton Rouge. Maar er is nog geen premièredatum aangekondigd.



Naast Fishburne die dienst zal doen als uitvoerend producent en mede-showrunner zal Arika Lisanne Mittmann (Dexter) ook aan de slag gaan als schrijver en uitvoerend producent/mede-showrunner. De pilot zal worden geregisseerd door John Lee Hancock (L.A. Doctors) die samen met David Kanter, Jeff Okin en Romeo Tirone ook uitvoerend zal produceren.

“Paradise Lost is een complexe en meeslepende serie vol geweldige karakters, waaronder een klein stadje in Mississippi waar het allemaal plaatsvindt“, vertelde Keith Cox, president development and production bij Paramount Network en TV Land. “We verheugen ons erop om te zien hoe John Lee Hancock deze ongelofelijke wereld tot leven zal brengen. Daarbij voortbordurend op de visie die Rodes Fishburne en Arika Lisanne Mittman zo levendig hebben gecreëerd.”

Ga jij naar de nieuwe serie Paradise Lost kijken?

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten