Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Paradise Lost nieuwe serie voor Paramount Network

Samen met Spectrum Originals heeft Paramount Network een order afgerond voor de nieuwe serie Paradise Lost. Ook de cast is bekend gemaakt.

Paradise Lost, die eerder bekend was onder de werktitel Heaven Of Hell, is een mysterieuze Southern Gothic serie die tien afleveringen gaat krijgen. Naast de serie-order zijn ook de hoofdrolspelers bekend gemaakt die in Paradise Lost een rol gaan spelen. Josh Hartnett (Penny Dreadful, foto) zal samen met Bridget Regan (The Last Ship) de hoofdrol gaan spelen. Maar ook Barbara Hershey (Once Upon a Time), Nick Nolte (Graves), Gail Bean (Snowfall), Danielle Deadwyler (Tyler Perry's The Haves and the Have Nots) en Shane McRae (Sneaky Pete) zullen te zien zijn.De serie is gecreëerd en geschreven door Rodes Fishburne (Blood & Oil) en gaat over een psychiater (Regan, foto) die met haar familie van Californië naar de geboortestad van haar echtgenoot (Hartnett) in Mississippi verhuist. Daar ontdekt ze schandelijke geheimen die onherroepelijk de levens van alle betrokkenen zal veranderen. De opnames zullen binnenkort van start gaan in Baton Rouge. Maar er is nog geen premièredatum aangekondigd.Naast Fishburne die dienst zal doen als uitvoerend producent en mede-showrunner zal Arika Lisanne Mittmann (Dexter) ook aan de slag gaan als schrijver en uitvoerend producent/mede-showrunner. De pilot zal worden geregisseerd door John Lee Hancock (L.A. Doctors) die samen met David Kanter, Jeff Okin en Romeo Tirone ook uitvoerend zal produceren.

“Paradise Lost is een complexe en meeslepende serie vol geweldige karakters, waaronder een klein stadje in Mississippi waar het allemaal plaatsvindt“, vertelde Keith Cox, president development and production bij Paramount Network en TV Land. “We verheugen ons erop om te zien hoe John Lee Hancock deze ongelofelijke wereld tot leven zal brengen. Daarbij voortbordurend op de visie die Rodes Fishburne en Arika Lisanne Mittman zo levendig hebben gecreëerd.”

Ga jij naar de nieuwe serie Paradise Lost kijken?

Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De immens populaire en bejubelde serie Breaking Bad krijgt een film en Aaron Paul zal de hoofdrol spelen.
Vandaag, 11:08
Acteur Michael Shannon krijgt een hoofdrol in de pilot van een serie over de Los Angeles Lakers uit de jaren 80. Het is een project van de zender HBO.
Vandaag, 10:00
Nederland behoort tot de eerste landen waar Disney+ beschikbaar komt. De nieuwe streamingdienst begint in Nederland op 12 november, gelijktijdig met de Verenigde Staten en Canada.
Vandaag, 09:00
NBC laat een serie maken van de film uit 2001 van Miramax Serendipity met John Cusack en Kate Beckinsale in de hoofdrol.
Gisteren, 16:00
USA Network heeft een premièredatum aangekondigd voor het eerste seizoen van Treadstone en een startdatum voor het tweede seizoen van The Purge.
Gisteren, 15:00
Een boek van Søren Sveistrup is in Nederland uitgebracht als Oktober. Netflix gaat er de miniserie The Chestnut Man van maken.
Gisteren, 14:00