Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Paradise Lost nieuwe serie voor Paramount Network

Samen met Spectrum Originals heeft Paramount Network een order afgerond voor de nieuwe serie Paradise Lost. Ook de cast is bekend gemaakt.

Paradise Lost, die eerder bekend was onder de werktitel Heaven Of Hell, is een mysterieuze Southern Gothic serie die tien afleveringen gaat krijgen. Naast de serie-order zijn ook de hoofdrolspelers bekend gemaakt die in Paradise Lost een rol gaan spelen. Josh Hartnett (Penny Dreadful, foto) zal samen met Bridget Regan (The Last Ship) de hoofdrol gaan spelen. Maar ook Barbara Hershey (Once Upon a Time), Nick Nolte (Graves), Gail Bean (Snowfall), Danielle Deadwyler (Tyler Perry's The Haves and the Have Nots) en Shane McRae (Sneaky Pete) zullen te zien zijn.De serie is gecreëerd en geschreven door Rodes Fishburne (Blood & Oil) en gaat over een psychiater (Regan, foto) die met haar familie van Californië naar de geboortestad van haar echtgenoot (Hartnett) in Mississippi verhuist. Daar ontdekt ze schandelijke geheimen die onherroepelijk de levens van alle betrokkenen zal veranderen. De opnames zullen binnenkort van start gaan in Baton Rouge. Maar er is nog geen premièredatum aangekondigd.Naast Fishburne die dienst zal doen als uitvoerend producent en mede-showrunner zal Arika Lisanne Mittmann (Dexter) ook aan de slag gaan als schrijver en uitvoerend producent/mede-showrunner. De pilot zal worden geregisseerd door John Lee Hancock (L.A. Doctors) die samen met David Kanter, Jeff Okin en Romeo Tirone ook uitvoerend zal produceren.

“Paradise Lost is een complexe en meeslepende serie vol geweldige karakters, waaronder een klein stadje in Mississippi waar het allemaal plaatsvindt“, vertelde Keith Cox, president development and production bij Paramount Network en TV Land. “We verheugen ons erop om te zien hoe John Lee Hancock deze ongelofelijke wereld tot leven zal brengen. Daarbij voortbordurend op de visie die Rodes Fishburne en Arika Lisanne Mittman zo levendig hebben gecreëerd.”

Ga jij naar de nieuwe serie Paradise Lost kijken?

Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Unruly is in productie bij HBO, de serie is gebasseerd op bokslegende Jack Johnson. Mahershala Ali (House of Cards (2013)) vervult de hoofdrol van Johnson.
Vandaag, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
1
De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
woensdag, 16:00
2
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
woensdag, 15:00
1
In juni mochten we weer naar pretparken, restaurants, bioscopen en escape rooms. Maar helemaal 'vrij' zijn we nog steeds niet. De 1,5 meter samenleving is en blijft een feit. En dat raakt ons allemaal.
woensdag, 14:00
4