Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Netflix komt met Brits-Spaanse misdaadserie White Lines

De tiendelige Brits-Spaanse misdaadserie met als titel White Lines wordt vanaf deze maand opgenomen in Spanje. De komst van de serie werd al in juli 2018 bekendgemaakt door Netflix.

De makers achter twee populaire dramaseries van Netflix, het Britse The Crown en het Spaanse La Casa de Papel (ook bekend als Money Heist), werken samen aan de nieuwe serie. White Lines is geschreven door de maker van La Casa de Papel, Álex Pina. Hij zal tevens als showrunner fungeren. De serie wordt gerealiseerd door Left Bank Pictures.

7760 WhiteLines
Laura Haddock

Actrice Laura Haddock (Ripper Street) heeft de hoofdrol in Engelstalige serie, waarin het lichaam van een legendarische dj uit Manchester twintig jaar na zijn mysterieuze verdwijning op Ibiza wordt ontdekt. Wanneer zijn zus (Haddock) terugkeert naar het Spaanse eiland om uit te zoeken wat er is gebeurd, leidt haar onderzoek haar door een wereld van dansclubs, leugens en doofpotten. Het dwingt haar om de donkere kanten van haar eigen karakter te ontwikkelen op een plek waar levens van mensen op het spel staan.

Andere rollen in White Lines zijn er voor Marta Milans (No Tomorrow), Juan Diego Botto (Good Behavior), Nuno Lopes (Saint George), Daniel Mays (Good Omens), Laurence Fox (Victoria) en Angela Griffin (Turn Up Charlie).

De serie wordt opgenomen in de periode juni-oktober op Mallorca en Ibiza. Elke aflevering duurt zestig minuten. Netflix moet nog bekend maken wanneer de serie White Lines te zien is. Lees ook het bericht uit 2018.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Wereldwijds best verkochte gamefranchise Fallout wordt door Jonathan Nolan en Lisa Joy (Westworld) voor Amazon Prime Video bewerkt tot een serie.
Vandaag, 16:00
De nieuwe Netflix-serie Away, met Hilary Swank gaar begin september in première op Netflix. De streamingdienst heeft de eerste beelden vrijgegeven.
Vandaag, 15:00
Free Will is in productie bij FOX. De serie is geschreven door Kirk A. Moore (13 Reasons Why).
Vandaag, 14:00
The CW heeft DC's Stargirl vernieuwd met een tweede seizoen. De serie verplaats van DC Universe naar The CW en wordt een original serie bij het netwerk.
Vandaag, 13:00
2
Netflix heeft de Britse historische avonturenserie The Last Kingdom vernieuwd met een vijfde seizoen, het vierde seizoen is in de Benelux nog niet te zien bij Netflix.
Vandaag, 12:00
Netflix heeft de populaire Amerikaanse komedie serie Dead To Me vernieuwd met een derde seizoen en Liz Feldman tekent een contract voor de toekomst.
Vandaag, 10:00