Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

The Pale Horse derde Agatha Christie-serie van Amazon en BBC

Amazon Prime Video en de BBC hebben al eerder samengewerkt met Ordeal by Innocence en The ABC Murders. Daar komt nu The Pale Horse bij.

Daarmee lijkt een gezonde stroom aan Agatha Christie-series voorlopig nog niet op te drogen. In 2017 heeft Amazon een meerjarencontract afgesloten met Agatha Christie Limited. De laatste beheert alle literaire- en mediarechten van de Britse misdaadschrijfster.

“The Pale Horse is een van de latere boeken die geschreven is door mijn overgrootmoeder, het is geschreven in de jaren 60”, vertelde James Pritchard, uitvoerend producent en CEO van Agatha Christie Limited. “Deze nieuwe serie zorgt ervoor dat schrijfster Sarah Phelps haar ontdekking van Christie’s verhalen uit de twintigste eeuw kan blijven onderzoeken. Met de fantastische, onheilspellende sfeer van het boek, helemaal passend bij de unieke aanpassingsstijl van Sarah."


Agatha Christie (circa 1965)

Wanneer een mysterieuze lijst met namen wordt gevonden in de schoen van een dode vrouw, begint één van de personen op de lijst, Mark Easterbrook, een onderzoek waarom en hoe zijn naam daar op kan staan. Hij gaat kijken bij de Pale Horse, het huis van drie, volgens praatjes, heksen in het kleine dorp Much Deeping. De tweedelige miniserie zal worden geregisseerd door Leonora Lonsdale en geproduceerd door Ado Yoshizaki Cassuto. Wanneer de serie te zien zal zijn bij Amazon en de BBC is nog niet bekend.

Heb jij de andere twee series ook gezien? Ga je The Pale Horse ook kijken?

Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws