Divorce (2016)

6.9 / 10
25 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen Divorce ook te zien bij Ziggo

Het nieuwe seizoen van de HBO-serie Divorce (2016) start op 1 juli bij HBO.

Inmiddels is ook bekend dat de afleveringen van dit derde seizoen vanaf 2 juli wekelijks te zien zijn bij Ziggo Movies & Series.

In het derde seizoen van Divorce (2016) zullen Frances (Jessica Parker) en ex-man Robert (Thomas Haden Church) verrassingen tegenkomen die hun leven na de scheiding onverwachte wendingen geeft, zo meldt HBO. Zo staat Robert op het punt te hertrouwen met Jackie (Becki Newton), terwijl Frances een relatie is begonnen met Henry (James Lesure).

De acteurs Molly Shannon, Talia Balsam, Tracy Letts, Sterling Jerins en Charlie Kilgore zijn ook te zien in het derde seizoen van Divorce (2016). Het seizoen bestaat uit zes afleveringen en dat zijn er wel wat minder dan de vorige seizoenen.

Vorige aflevering
Knock Knock
Knock Knock
03x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Actrice Lesley Manville (Love Life (2020)) neemt het stokje over van Helena Bonham Carter (Love, Nina) voor het vijfde en laatste seizoen van The Crown.
Vandaag, 11:00
De Amerikaanse horrorserie Lovecraft Country gaat in augustus in première bij HBO. Onder andere J.J. Abrams en Jordan Peele produceren de serie.
Vandaag, 10:00
1
De Britse misdaadserie Vienna Blood, met Matthew Beard (Kiss Me First), is vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 09:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:58
Een week waarin sommige netwerken bekend hebben gemaakt welke pilots er zullen worden opgenomen. Mocht je nieuws hebben gemist, lees het in het overzicht van 29 juni - 5 juli.
Gisteren, 09:00
Het tweede seizoen van de Canadese misdaadserie Hudson & Rex, gebaseerd op Inspector Rex, verschijnt eind juli op Videoland.
zondag, 11:00