Divorce (2016)

6.8 / 10
25 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen Divorce ook te zien bij Ziggo

Het nieuwe seizoen van de HBO-serie Divorce (2016) start op 1 juli bij HBO.

Inmiddels is ook bekend dat de afleveringen van dit derde seizoen vanaf 2 juli wekelijks te zien zijn bij Ziggo Movies & Series.

In het derde seizoen van Divorce (2016) zullen Frances (Jessica Parker) en ex-man Robert (Thomas Haden Church) verrassingen tegenkomen die hun leven na de scheiding onverwachte wendingen geeft, zo meldt HBO. Zo staat Robert op het punt te hertrouwen met Jackie (Becki Newton), terwijl Frances een relatie is begonnen met Henry (James Lesure).

De acteurs Molly Shannon, Talia Balsam, Tracy Letts, Sterling Jerins en Charlie Kilgore zijn ook te zien in het derde seizoen van Divorce (2016). Het seizoen bestaat uit zes afleveringen en dat zijn er wel wat minder dan de vorige seizoenen.

Vorige aflevering
Knock Knock
Knock Knock
03x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
De cast voor de Starz-serie Dangerous Liaisons is bekend gemaakt. Onder andere de Nederlandse Carice van Houten (Game of Thrones) vervult een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
Disney+ heeft een aantal premièredatums opgeschoven. Onder andere de première van Monsters at Work en Turner & Hooch.
Vandaag, 11:00
2
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
donderdag, 15:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
donderdag, 14:00