Beecham House

7.7 / 10
60 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2019 - heden
NetwerkITV
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:60 min2019 - heden
Genres:Miniserie
Netwerk:ITV
Beecham House is een Britse miniserie van de zender ITV. De serie ging in première op 23 juni 2019.

Delhi 1795 - John Beecham, een voormalige soldaat in de Oost-Indische Compagnie, is vastbesloten om het verleden achter zich te laten en een nieuw leven te beginnen als een onafhankelijke handelaar. Hij neemt zijn intrek in een groots herenhuis. Het personeel is geschokt om te ontdekken dat hun geheimzinnige nieuwe meester niet alleen Engels is, maar ook is gearriveerd met zijn zoontje August, een baby van gemengde afkomst. John ontmoet Margaret, een Engelse gouvernante, met wie hij onmiddellijk een connectie heeft, maar anderen in Delhi zijn achterdochtig. Hij wordt al snel geconfronteerd met de formidabele generaal Castillon, een Franse huursoldaat ten dienste van de keizer die het motief van John in twijfel trekt en vastbesloten is om te voorkomen dat hij een handelsvergunning krijgt. Met het land in rep en roer en politieke spanningen op het scherpst van de snede, falen de keizer te plezieren kan hem fataal worden, en John moet voorzichtig zijn als hij zijn toekomst veilig wil stellen en zijn gezin wil beschermen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (1)

Beecham House - Seizoen 1

6.5

Nieuws (2)

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst met onbekende kostuumdrama's. Veel kijkplezier.
9 mei 2020
1
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 11 tot en met 16 juni voor je op een rijtje gezet.
17 jun 2019

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem
Sherlock
1 stem