Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

L.A.'s Finest krijgt tweede seizoen bij Spectrum

L.A.'s Finest is een Amerikaanse misdaadserie van de zender Spectrum. Het eerste seizoen wordt op 17 juni 2019 afgesloten.

De vrijgevochten voormalig DEA-agente Syd Burnett (Gabrielle Union) begint in de serie L.A.'s Finest opnieuw als LAPD-rechercheur. Ze gaat samenwerken met Nancy McKenna (Jessica Alba), een werkende moeder die vol afgunst kijkt naar de vrijheden van Syd. De twee hebben totaal andere levensstijlen en een heel andere kijk op het leven, maar als het op hun werk aankomt zijn ze de beste.

De serie L.A.'s Finest krijgt een tweede seizoen bij Spectrum. Gabrielle Union en Jessica Alba maakten dat vrijdagavond bekend tijdens de openingsavond van het 59e Monte Carlo Television Festival. Aanvankelijk leek het erop dat de serie nooit gemaakt zou worden, omdat NBC in 2018 besloot de serie te cancellen na een eerste pilot. Maar Spectrum nam het over en de serie blijkt toch succesvol.

Video on youtube
Vorige aflevering
For Life
For Life
02x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_renzoroy
16 jun 2019 20:09 - 22 sep 2021 04:49
Had toch eigenlijk wel grote verwachtingen dat het gecancelled zou worden. Is toch echt stukken minder dan de Bad Boys films. Ik vind het eerlijk gezegd een van de slechtste series van dit jaar.
Reageer
avatar_anonymous
17 jun 2019 10:04
Bijgewerkt op: 22 sep 2021 04:49
Ik had ook niet verwacht dat het een 2e seizoen zou krijgen, helemaal als je de voorgeschiedenis kent van dit project. Afgewezen door 2 netwerken en volgens mij zijn de opnames 2 jaar geleden al afgerond van seizoen 1. De 3 afleveringen die ik tot nu toe gezien heb vond ik bovendien ook niet hoogstaand.
Reageer
L.A.'s Finest