Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

WarnerMedia bestelt dramaserie Dune: The Sisterhood

Het streamingplatform WarnerMedia heeft de nieuwe serie Dune: The Sisterhood besteld, gebaseerd op Frank Herbert's klassieke roman Dune.

Legendary Television gaat de serie maken. Er komt ook een Dune-speelfilm, die in productie is bij Warner Bros, alsmede een videogame en een stripboekenreeks.

7746 Dune

Dune: The Sisterhood gaat over een toekomst waarin de mensheid zich heeft verspreid over de melkweg naar duizenden werelden. Die worden allemaal geregeerd door de Padishah-keizer. De Bene Gesserit, een bijzondere groep vrouwen, bemoeien zich met de feodale politiek en intriges van het Imperium van de Padishah-keizer, met hun eigen plannen die hen uiteindelijk zullen leiden naar de raadselachtige planeet Arrakis, bekend bij de inwoners als Dune.

Er zijn 20 boeken in de Dune-reeks verschenen over dit wonderlijke universum. De eerste zes romans werden geschreven door Frank Herbert en het vervolg is gemaakt door Frank's zoon, Brian Herbert, samen met Kevin J. Anderson.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_lidelf
12 jun 2019 10:53 -
ik ben benieuwd hoe het gaat worden.
Reageer