Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Sandra Bullock’s studentenleven inspiratie voor nieuwe Amazon-serie

Sandra Bullock en Oscarwinnaars Akiva Goldsman en John Legend zijn de uitvoerend producenten voor de nieuwe dramedy vol met zang en dans bij Amazon.

De nieuwe serie, waarvan nog niet bekend is wanneer deze in première zal gaan bij Amazon, wordt geschreven en ontwikkeld door K.C. Perry (The Originals). Het idee voor de nog naamloze serie komt van scenarist Goldsman (Star Trek: Discovery) en Bullock (Birdbox, foto) zelf.

De serie wordt omschreven als een hilarische, grensverleggende, hartverscheurende tocht door de onderdrukkende culturele normen uit het diepe zuiden van de Verenigde Staten in de jaren 80. Waarin een donkere off-beat jonge vrouw de verwachtingen trotseert en op zoek gaat naar liefde, gemeenschap en bovenal een eigen identiteit. Het is een fantastische, dans-gevulde reis, die door de werelden van de travestiecultuur, geestelijke gezondheid en de aids epidemie gaat, en dat alles terwijl je een groep jonge outcasts volgt die samen zijn en zichzelf durven te zijn, ondanks het zeer reële gevaar waarmee ze geconfronteerd worden. Het is een levendige, leuke, krachtige uiting van een verhaal over het loslaten van schaamte en volop leven ... en een deel ervan is zelfs waar.Bullock heeft op de East Carolina University in Greenville, Noord Carolina gezeten waar ze in 1987 een BFA (Bachelor of Fine Arts) in Drama behaalde. Het idee voor de serie ontstond toen de oude vrienden Bullock en Goldsman (foto) in gesprek waren. De twee hebben samen gewerkt aan onder andere de film A Time to Kill. Ze gingen naar Marja-Lewis Ryan om het idee verder te ontwikkelen, Ryan zal vanwege haar drukke bezigheden bij het vervolg van The L Word, The L Word: Generation Q, bij Showtime dienst doen als raadplegend producent. Of Bullock zelf een rol gaat spelen in de serie is nog niet bekend.


Zou jij deze nieuwe Amazon-serie op je nog-te-kijken lijst zetten?

Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het zesde en laatste seizoen van komedieserie Silicon Valley start op 27 oktober bij HBO, zo heeft de zender bekend gemaakt.
Vandaag, 12:00
Krypton is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Syfy. Op 14 augustus werd het tweede seizoen afgesloten, en daar blijft het bij.
Vandaag, 11:00
Netflix kondigde vrijdag, precies 42 jaar na het overlijden van Elvis Presley, een animatieserie aan over de zanger. De titel wordt Agent King.
Vandaag, 10:00
Fans van de historische misdaadserie Peaky Blinders moeten tot 4 oktober wachten tot het vijfde seizoen op Netflix verschijnt.
Vandaag, 09:00
2
Ray Donovan is een Amerikaanse dramaserie van de zender Showtime. Op 17 november gaat het zevende seizoen van start.
Gisteren, 13:00
The Kominsky Method is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Het eerste seizoen verscheen in november 2018 en op 25 oktober gaat het tweede seizoen van start, zo heeft Netflix bekend gemaakt.
Gisteren, 12:00