Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

BBC-serie Bodyguard krijgt mogelijk tweede seizoen

Bodyguard is een Engelse thrillerserie van de zender BBC One. Het eerste seizoen werd afgesloten in september 2018.

Bodyguard vertelt het fictieve verhaal van David Budd (Richard Madden), een heroïsche maar vluchtige oorlogsveteraan die nu werkzaam is als Specialist Protection Officer voor de Londense Metropolitan Police Service. Wanneer hij wordt aangesteld om de ambitieuze en machtige minister van Binnenlandse Zaken Julia Montague (Keeley Hawes) te beschermen, wier politiek staat voor alles wat hij veracht, vindt Budd zichzelf verscheurd tussen zijn plicht en principes.Jed Mercurio, de maker van de serie Bodyguard, is met de BBC in gesprek over een mogelijk tweede seizoen van de serie. Dit vertelde hij tijdens het Banff World Media Festival. "We zijn in gesprek. We bekijken de logistieke kant. Meer nieuws hebben we er nog niet over", aldus Mercurio op de vraag of er een vervolg van de serie komt. Hij bevestigt dat de BBC officieel nog geen groen licht heeft gegeven voor een tweede seizoen.

Het eerste seizoen werd uitgezonden op BBC One en de finale behaalde elf miljoen kijkers. Het was daarmee een van de best bekeken series van 2018. Mercurio zegt verbaasd te zijn over het grote succes van de serie. Het eerste seizoen van Bodyguard is in Nederland op Netflix te zien.
Vorige aflevering
Episode 6
01x06
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst