Bodyguard

8,0 / 10
60 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

BBC-serie Bodyguard krijgt mogelijk tweede seizoen

Bodyguard is een Engelse thrillerserie van de zender BBC One. Het eerste seizoen werd afgesloten in september 2018.

Bodyguard vertelt het fictieve verhaal van David Budd (Richard Madden), een heroïsche maar vluchtige oorlogsveteraan die nu werkzaam is als Specialist Protection Officer voor de Londense Metropolitan Police Service. Wanneer hij wordt aangesteld om de ambitieuze en machtige minister van Binnenlandse Zaken Julia Montague (Keeley Hawes) te beschermen, wier politiek staat voor alles wat hij veracht, vindt Budd zichzelf verscheurd tussen zijn plicht en principes.Jed Mercurio, de maker van de serie Bodyguard, is met de BBC in gesprek over een mogelijk tweede seizoen van de serie. Dit vertelde hij tijdens het Banff World Media Festival. "We zijn in gesprek. We bekijken de logistieke kant. Meer nieuws hebben we er nog niet over", aldus Mercurio op de vraag of er een vervolg van de serie komt. Hij bevestigt dat de BBC officieel nog geen groen licht heeft gegeven voor een tweede seizoen.

Het eerste seizoen werd uitgezonden op BBC One en de finale behaalde elf miljoen kijkers. Het was daarmee een van de best bekeken series van 2018. Mercurio zegt verbaasd te zijn over het grote succes van de serie. Het eerste seizoen van Bodyguard is in Nederland op Netflix te zien.
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
01x06
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

BBC heeft een tweede seizoen besteld van de Britse serie The Capture, waarin ook de Nederlandse Famke Janssen een rol vervult.
Gisteren, 13:00
De nominaties zijn bekend gemaakt en op 31 juli zullen we weten wie er met de BAFTA’s voor televisie vandoor zijn gegaan.
Gisteren, 12:00
De Amerikaanse komedieserie Ted Lasso, met Jason Sudeikis (The Last Man on Earth) in de hoofdrol, gaar in augustus in première bij Apple TV+
Gisteren, 11:00
De Nederlandse dramaserie Noord Zuid, met Ariane Schluter (Ik Weet Wie Je Bent), verschijnt vanaf begin juli bij Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 10:00
De Italiaanse horrorserie Curon verschijnt volgende week op Netflix. De streamingdienst heeft een trailer gelanceerd.
Gisteren, 09:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
woensdag, 10:56