Bodyguard

8.1 / 10
60 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

BBC-serie Bodyguard krijgt mogelijk tweede seizoen

Bodyguard is een Engelse thrillerserie van de zender BBC One. Het eerste seizoen werd afgesloten in september 2018.

Bodyguard vertelt het fictieve verhaal van David Budd (Richard Madden), een heroïsche maar vluchtige oorlogsveteraan die nu werkzaam is als Specialist Protection Officer voor de Londense Metropolitan Police Service. Wanneer hij wordt aangesteld om de ambitieuze en machtige minister van Binnenlandse Zaken Julia Montague (Keeley Hawes) te beschermen, wier politiek staat voor alles wat hij veracht, vindt Budd zichzelf verscheurd tussen zijn plicht en principes.



Jed Mercurio, de maker van de serie Bodyguard, is met de BBC in gesprek over een mogelijk tweede seizoen van de serie. Dit vertelde hij tijdens het Banff World Media Festival. "We zijn in gesprek. We bekijken de logistieke kant. Meer nieuws hebben we er nog niet over", aldus Mercurio op de vraag of er een vervolg van de serie komt. Hij bevestigt dat de BBC officieel nog geen groen licht heeft gegeven voor een tweede seizoen.

Het eerste seizoen werd uitgezonden op BBC One en de finale behaalde elf miljoen kijkers. Het was daarmee een van de best bekeken series van 2018. Mercurio zegt verbaasd te zijn over het grote succes van de serie. Het eerste seizoen van Bodyguard is in Nederland op Netflix te zien.
Vorige aflevering
Episode 6
01x06
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het zesde en laatste seizoen van komedieserie Silicon Valley start op 27 oktober bij HBO, zo heeft de zender bekend gemaakt.
Vandaag, 12:00
Krypton is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Syfy. Op 14 augustus werd het tweede seizoen afgesloten, en daar blijft het bij.
Vandaag, 11:00
Netflix kondigde vrijdag, precies 42 jaar na het overlijden van Elvis Presley, een animatieserie aan over de zanger. De titel wordt Agent King.
Vandaag, 10:00
Fans van de historische misdaadserie Peaky Blinders moeten tot 4 oktober wachten tot het vijfde seizoen op Netflix verschijnt.
Vandaag, 09:00
2
Ray Donovan is een Amerikaanse dramaserie van de zender Showtime. Op 17 november gaat het zevende seizoen van start.
Gisteren, 13:00
The Kominsky Method is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Het eerste seizoen verscheen in november 2018 en op 25 oktober gaat het tweede seizoen van start, zo heeft Netflix bekend gemaakt.
Gisteren, 12:00