Bodyguard

8,0 / 10
60 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
1seizoenen/6afleveringen/2018 - 2019 
NetwerkBBC One
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:60 min20182019 (Beëindigd)
Genres:Thriller
Netwerk:BBC One
Bodyguard (2018) is een Britse thrillerserie van de zender BBC One. De serie ging in première op 26 augustus 2018.

In en rond de gangen van de macht, vertelt Bodyguard het fictieve verhaal van David Budd, een heroïsche maar vluchtige oorlogsveteraan die nu werkzaam is als een Specialist Protection Officer voor de royalty- en specialistische beschermingsafdeling van de Londense Metropolitan Police Service. Wanneer hij wordt aangesteld om de ambitieuze en machtige minister van Binnenlandse Zaken Julia Montague te beschermen, wiens politiek staat voor alles wat hij veracht, vindt Budd zichzelf verscheurd tussen zijn plicht en overtuigingen. Verantwoordelijk voor haar veiligheid, is hij eigenlijk haar grootste bedreiging?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (3)

Bodyguard - Seizoen 1

9

Bodyguard - Seizoen 1

9

Nieuws (27)

Comic Con is voor het eerst in 50 jaar afgelast. Series die een ander einde krijgen dan verwacht, omdat de productie is stilgelegd en de laatste afleveringen niet opgenomen konden worden. Maar voor de seriefan is er gelukkig nog genoeg te zien en lezen.
20 apr 2020
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst van Hessel Hoekstra. Veel kijkplezier.
15 apr 2020
3
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
24 mrt 2020
5

Populaire reacties (12)

9
27 okt 2018
Wat een keigoede serie!
Een echte bingewatcher! Spannend van het begin tot het einde.
8
28 okt 2018
Een goed geschreven serie. Spannend en genoeg actie. Helaas maar zes afleveringen.

Vergelijkbare series

24
6 stemmen
Spooks
3 stemmen
Luther
3 stemmen
Homeland
3 stemmen
Sherlock
2 stemmen