Bodyguard

8,0 / 10
60 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
1seizoenen/6afleveringen/2018 - heden
NetwerkBBC One
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:60 min2018 - heden
Genres:Thriller
Netwerk:BBC One
Bodyguard (2018) is een Britse thrillerserie van de zender BBC One. De serie ging in première op 26 augustus 2018.

In en rond de gangen van de macht, vertelt Bodyguard het fictieve verhaal van David Budd, een heroïsche maar vluchtige oorlogsveteraan die nu werkzaam is als een Specialist Protection Officer voor de royalty- en specialistische beschermingsafdeling van de Londense Metropolitan Police Service. Wanneer hij wordt aangesteld om de ambitieuze en machtige minister van Binnenlandse Zaken Julia Montague te beschermen, wiens politiek staat voor alles wat hij veracht, vindt Budd zichzelf verscheurd tussen zijn plicht en overtuigingen. Verantwoordelijk voor haar veiligheid, is hij eigenlijk haar grootste bedreiging?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (3)

Bodyguard - Seizoen 1

9

Bodyguard - Seizoen 1

9

Nieuws (25)

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
dinsdag, 16:00
5
De makers van Bodyguard gaan een nieuwe serie maken voor BBC One. Het is een zesdelige serie over een moordproces waarin twee werelden botsen in een fictieve juridische strijd.
4 dec 2019
Acteur Russell Tovey, bekend van Years and Years, speelt de hoofdrol in de ITV-dramaserie While the Night van Luther-maker Neil Cross.
14 okt 2019

Populaire reacties (11)

9
27 okt 2018
Wat een keigoede serie!
Een echte bingewatcher! Spannend van het begin tot het einde.
8
28 okt 2018
Een goed geschreven serie. Spannend en genoeg actie. Helaas maar zes afleveringen.

Vergelijkbare series

24
6 stemmen
Homeland
3 stemmen
Spooks
2 stemmen
Sherlock
2 stemmen
Line of Duty
2 stemmen