Love, Death & Robots

7.8 / 10
15 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Animatieserie Love, Death & Robots krijgt tweede seizoen

Love, Death & Robots is een Amerikaanse animatieserie. Het eerste seizoen is sinds 15 maart te zien bij Netflix en bestaat uit achttien afleveringen.

Love, Death & Robots is gebaseerd op provocerende comic books uit de jaren '70 die de producenten Tim Miller en David Fincher hebben gebruikt om bijzondere verhalen te vertellen. Het eerste seizoen van de serie bestaat uit korte afleveringen, waarin telkens een nieuw verhaal wordt verteld. De serie bestrijkt meerdere genres, en maakt gebruik van verschillende vormen van animatie: van traditionele 2D-animatie tot meer fotorealistische computeranimatie.

Jennifer Yuh Nelson komt als regisseur aan boord om de nieuwe afleveringen te maken voor het tweede seizoen.

Vorige aflevering
The Secret War
01x18
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_TnTNL
11 jun 2019 11:29 -
Goed nieuws!
Reageer

Laatste nieuws

Prijsvraag antwoorden, datums, gecancelde en nieuwe series en een nieuwe streamingdienst. Seinfeld, The Good Doctor, South Park, Friends, The 100 en Fargo. Er was het één en ander te vertellen over deze en meer series van 16 tot en met 22 september.
Vandaag, 09:00
De eerste van het tweede seizoen. We zijn er even tussen uit geweest maar zijn helemaal terug om maandelijks een mooie, leuke, informatieve podcast te maken. Deze maand Unbelievable als serie van de maand.
Gisteren, 12:43
The CW heeft in december 2018 bekend gemaakt dat de cross-over in de Arrowverse van 2019 Crisis on Infinite Earths gaat heten, tot opwinding en vreugde van de fans.
Gisteren, 09:00
How to Get Away with Murder is een Amerikaanse misdaadserie van de zender ABC. Op 26 september gaat het zesde seizoen van start.
zaterdag, 11:00
Het derde seizoen van de dramaserie The Crown is vanaf 17 november bij Netflix te zien.
zaterdag, 10:00
GLOW is een Amerikaanse sport-dramedy van Netflix met in de hoofdrollen Alison Brie en Betty Gilpin. Het derde seizoen van de serie is sinds 9 augustus te zien.
zaterdag, 09:00