Love, Death & Robots

7.7 / 10
15 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Animatieserie Love, Death & Robots krijgt tweede seizoen

Love, Death & Robots is een Amerikaanse animatieserie. Het eerste seizoen is sinds 15 maart te zien bij Netflix en bestaat uit achttien afleveringen.

Love, Death & Robots is gebaseerd op provocerende comic books uit de jaren '70 die de producenten Tim Miller en David Fincher hebben gebruikt om bijzondere verhalen te vertellen. Het eerste seizoen van de serie bestaat uit korte afleveringen, waarin telkens een nieuw verhaal wordt verteld. De serie bestrijkt meerdere genres, en maakt gebruik van verschillende vormen van animatie: van traditionele 2D-animatie tot meer fotorealistische computeranimatie.

Jennifer Yuh Nelson komt als regisseur aan boord om de nieuwe afleveringen te maken voor het tweede seizoen.

Vorige aflevering
The Secret War
The Secret War
01x18
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_TnTNL
11 jun 2019 11:29 -
Goed nieuws!
Reageer

Laatste nieuws

Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Vandaag, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Vandaag, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Vandaag, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Vandaag, 10:00
Ook in de week van 21 tot en met 27 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben in week 39
Vandaag, 09:00