Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Populairste series afgelopen week (24)

Populairste series afgelopen week (24)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat The 100

Er hebben 537 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The 100. Momenteel wordt het zesde seizoen uitgezonden.


Op de tweede plek staat Designated Survivor

Er hebben 508 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Designated Survivor. Momenteel wordt het derde seizoen uitgezonden.


De derde plek is voor Chernobyl

Er hebben 485 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Chernobyl. Er worden geen afleveringen meer uitgezonden. De serie is namelijk beƫindigd.


Op plek vier staat The Handmaid's Tale

Er hebben 446 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Handmaid's Tale. Momenteel wordt het derde seizoen uitgezonden.


En op de vijfde plek staat Black Mirror

Er hebben 393 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Black Mirror. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten