Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Russian Doll krijgt tweede seizoen bij Netflix

Russian Doll is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Het eerste seizoen is te zien sinds 1 februari 2019 en bestaat uit acht afleveringen.

In het eerste seizoen van Russian Doll zagen we hoe Nadia (Natasha Lyonne) haar 36ste verjaardag maar niet tot een goed einde wist te brengen: ze kwam telkens te overlijden, waarna de avond steeds weer opnieuw begon. Netflix heeft bevestigd dat er een tweede seizoen van Russian Doll in de maak is. Dat zal opnieuw bestaan uit acht afleveringen.

Natasha Lyonne bedacht de serie samen met Amy Poehler en Leslye Headland. Russian Doll is volledig geschreven en geregisseerd door vrouwen. Het is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen verschijnt en welke wonderlijke gebeurtenissen we daarin te zien krijgen.

Vorige aflevering
Ariadne
01x08
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_MEbeling
14 jun 2019 16:29 -
Wat een slechte serie. Ik moest mezelf er door heen slepen om de eerste afleveringen te kunnen zien. Toen ben ik er maar mee gestopt. De serre vind ik heel overdreven dom allemaal
Reageer