Russian Doll

7.3 / 10
25 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Russian Doll krijgt tweede seizoen bij Netflix

Russian Doll is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Het eerste seizoen is te zien sinds 1 februari 2019 en bestaat uit acht afleveringen.

In het eerste seizoen van Russian Doll zagen we hoe Nadia (Natasha Lyonne) haar 36ste verjaardag maar niet tot een goed einde wist te brengen: ze kwam telkens te overlijden, waarna de avond steeds weer opnieuw begon. Netflix heeft bevestigd dat er een tweede seizoen van Russian Doll in de maak is. Dat zal opnieuw bestaan uit acht afleveringen.

Natasha Lyonne bedacht de serie samen met Amy Poehler en Leslye Headland. Russian Doll is volledig geschreven en geregisseerd door vrouwen. Het is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen verschijnt en welke wonderlijke gebeurtenissen we daarin te zien krijgen.

Vorige aflevering
Ariadne
01x08
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_MEbeling
14 jun 2019 16:29 -
Wat een slechte serie. Ik moest mezelf er door heen slepen om de eerste afleveringen te kunnen zien. Toen ben ik er maar mee gestopt. De serre vind ik heel overdreven dom allemaal
Reageer

Laatste nieuws

Het zesde en laatste seizoen van komedieserie Silicon Valley start op 27 oktober bij HBO, zo heeft de zender bekend gemaakt.
Vandaag, 12:00
Krypton is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Syfy. Op 14 augustus werd het tweede seizoen afgesloten, en daar blijft het bij.
Vandaag, 11:00
Netflix kondigde vrijdag, precies 42 jaar na het overlijden van Elvis Presley, een animatieserie aan over de zanger. De titel wordt Agent King.
Vandaag, 10:00
Fans van de historische misdaadserie Peaky Blinders moeten tot 4 oktober wachten tot het vijfde seizoen op Netflix verschijnt.
Vandaag, 09:00
2
Ray Donovan is een Amerikaanse dramaserie van de zender Showtime. Op 17 november gaat het zevende seizoen van start.
Gisteren, 13:00
The Kominsky Method is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Het eerste seizoen verscheen in november 2018 en op 25 oktober gaat het tweede seizoen van start, zo heeft Netflix bekend gemaakt.
Gisteren, 12:00