Russian Doll

7.3 / 10
26 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Russian Doll krijgt tweede seizoen bij Netflix

Russian Doll is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Het eerste seizoen is te zien sinds 1 februari 2019 en bestaat uit acht afleveringen.

In het eerste seizoen van Russian Doll zagen we hoe Nadia (Natasha Lyonne) haar 36ste verjaardag maar niet tot een goed einde wist te brengen: ze kwam telkens te overlijden, waarna de avond steeds weer opnieuw begon. Netflix heeft bevestigd dat er een tweede seizoen van Russian Doll in de maak is. Dat zal opnieuw bestaan uit acht afleveringen.

Natasha Lyonne bedacht de serie samen met Amy Poehler en Leslye Headland. Russian Doll is volledig geschreven en geregisseerd door vrouwen. Het is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen verschijnt en welke wonderlijke gebeurtenissen we daarin te zien krijgen.

Vorige aflevering
Ariadne
Ariadne
01x08
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_MEbeling
14 jun 2019 16:29 -
Wat een slechte serie. Ik moest mezelf er door heen slepen om de eerste afleveringen te kunnen zien. Toen ben ik er maar mee gestopt. De serre vind ik heel overdreven dom allemaal
Reageer

Laatste nieuws

BBC heeft een tweede seizoen besteld van de Britse serie The Capture, waarin ook de Nederlandse Famke Janssen een rol vervult.
Gisteren, 13:00
De nominaties zijn bekend gemaakt en op 31 juli zullen we weten wie er met de BAFTA’s voor televisie vandoor zijn gegaan.
Gisteren, 12:00
De Amerikaanse komedieserie Ted Lasso, met Jason Sudeikis (The Last Man on Earth) in de hoofdrol, gaar in augustus in première bij Apple TV+
Gisteren, 11:00
De Nederlandse dramaserie Noord Zuid, met Ariane Schluter (Ik Weet Wie Je Bent), verschijnt vanaf begin juli bij Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 10:00
De Italiaanse horrorserie Curon verschijnt volgende week op Netflix. De streamingdienst heeft een trailer gelanceerd.
Gisteren, 09:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
woensdag, 10:56