Succession

7.3 / 10
60 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Nieuwe teaser voor tweede seizoen HBO-serie Succession

Succession is een Amerikaanse dramaserie van de zender HBO. De serie ging in première in 2018. HBO heeft nu laten weten dat het tweede seizoen van start gaat op 11 augustus en er is een nieuwe teaser gelanceerd.

Kort na 11 augustus zal Ziggo het tweede seizoen ook gaan aanbieden, maar er staat nog geen definitieve datum vast. Succession volgt de familie Roy. Logan Roy (Brian Cox) en zijn vier kinderen runnen één van de grootste media- en entertainmentbedrijven ter wereld. Logan wordt ouder en wil een stap terug doen. Wat zal dit gaan betekenen voor de toekomst van zijn imperium?

In het tweede seizoen vraagt de hele familie zich af of ze de zoon van Logan, Kendall (Jeremy Strong) nog wel kunnen vertrouwen. De cast in het tweede seizoen bestaat verder uit Hiam Abbass, Sarah Snook, Kieran Culkin, Alan Ruck, Nicholas Braun, Matthew Macfadyen, Peter Friedman, Rob Yang, J. Smith Cameron, Dagmara Dominczyk en Arian Moayed. Jesse Armstrong is regisseur en tevens showrunner van Succession.

Vorige aflevering
Vaulter
02x02
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De nieuwe komedieserie Mrs. Fletcher van HBO zal in oktober in première gaan.
Vandaag, 14:00
Betalen voor een YouTube Premium-abonnement lijkt iets minder aantrekkelijk geworden. De series die speciaal voor Premium ontwikkeld zijn, komen voor iedereen beschikbaar vanaf 24 september.
Vandaag, 13:00
1
Quiz vertelt het verhaal over het valsspeel schandaal in het spelprogramma Who Wants to be a Millionaire?
Vandaag, 12:00
Na een competitieve situatie heeft FOX de dramaserie The Twelve in handen gekregen met een put pilot*. De serie is gebaseerd op de Belgische serie De Twaalf.
Vandaag, 11:00
ITV kan geen genoeg krijgen van Endeavour. Het Britse netwerk heeft de detectiveserie nu al een achtste seizoen gegund.
Vandaag, 10:00
CBS heeft instinctief gehandeld en de serie Instinct (2018) gecanceld.
Vandaag, 09:00
2